Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gaz, hogy 27 evesen Bp-en egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, hogy 27 evesen Bp-en egy szobat berlek?

Figyelt kérdés

Lakasom, jogsim, autom nincs. Munkahelyem viszont van, erettsegim sincs, sxakmam az van, de nem ertek hozza. Az iskolai vegzeettsegem az nem is erdekel, mert megelek. Hosszu hajam van, kisse. pocakos vagy nem tudom minek irjam.

Vajon ezekert a dolgokert nem kellek a noknek?

2015. dec. 4. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nyitott vagy a vilagra jokat lehet veled beszelgetni, kedves a modorod, egyszoval LEHET TEGED SZERETNI es viszont is tudsz erzelmeket adni, akkor semi baj se a hajaddal se a pocakoddal. Ha apolt vagy, tiszta es rendesen oltozol (amit irtal abbol ugy tunik szeretsz oltozni, adsz magadra) akkor meg fogod talalni a tarsadat. Csak ne hosszucombu szoke szilokonmellu modeller vagyj hanem egy hasonlo kaliberu nore mint amilyen te vagy. A hosszu haj nem akadaly, en speci imadom. a ferjem 30 eve hosszu hajat hord a kedvemert mert imadom a lofarkas frizurat es a szakallt;-))))
2015. dec. 6. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
a SEMMI szot ha kisbetuvel irom mindig kijavitja az angol helyesiras ellenorzom es meg par szot , de ez nem azert van mert nem tudok helyesen irni, hanem mert lusta vagyok ahhoz hogy Magyar billentyuzettel irjak. tobb evtizede elek kulfoldon es mindig az angolt hasznalom irni csak a magyar forumokon szoktam magyarul.
2015. dec. 6. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Így szoktál bemutatkozni? Pozitívum nincs benned? Bármi, ami érdekes, vonzó?

Mert a fentiek alapján te magad alakítasz ki magadról egy roppant negatív képet, amivel egyszerűen nem lehet felkelteni a nők figyelmét, érdeklődését.

2015. dec. 13. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
26 evesen egy szobat bereltem Bp-en,abba koltozott a baratom.Aztan ketten bereltunk egy egyszobas lakast,osszehazasodtunk,jott a baba,amikor mar nem fertunk el,bereltunk egy masfelszobasat.Valahol el kell kezdeni.A noknek az a bajuk h ha valaki megreked egy szinten.Esti gimi,szakmat tanulni,hasazni este.Latsszon a fejlodes.
2016. máj. 24. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokkal gázabb az, ha CÖF-ös vagy.
2016. máj. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!