Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gaz, hogy 27 evesen Bp-en egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, hogy 27 evesen Bp-en egy szobat berlek?

Figyelt kérdés

Lakasom, jogsim, autom nincs. Munkahelyem viszont van, erettsegim sincs, sxakmam az van, de nem ertek hozza. Az iskolai vegzeettsegem az nem is erdekel, mert megelek. Hosszu hajam van, kisse. pocakos vagy nem tudom minek irjam.

Vajon ezekert a dolgokert nem kellek a noknek?

2015. dec. 4. 10:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
A nők sem élnek sokkal jobban, de pont ezért jobb életre vágynak.
2015. dec. 4. 10:32
 2/15 anonim ***** válasza:
38%

Gáz, persze és semmi olyat nem írtál, ami a nők számára szimpatikus lenne :-P

27 évesen pocakosnak lenni, az igénytelenség, miért nem fér bele az életedbe sport, edzés? Miért nem bérelsz egy lakást? Az nem gáz, hogy sajátod nincs, de azért egy önálló életvitel nem ártana ennyi idősen ... Mondjuk könnyebb a dolgod, ha egy saját kis otthonos fészekbe tudod a csajokat felvinni :-P

Úgy kb. az igénytelen jelző jellemző rád a leírásod alapján, mind külsőleg, mind mentalitásban ...

2015. dec. 4. 10:59
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Nekem csak az nem szimpatikus, hogy nem ugy tunik, mintha barmi ambiciod lenne az elettel kapcsolatban, csak ugy elvagy, nem torod magad nagyon, nincsenek celjaid, amiket meg akarsz valositani. Persze javits ki, ha tevedek.. Mindenesetre nekem az ilyen mentalitas nem szimpatikus, teljesen mas jellem vagyok, igy nem jonnenk ki.

A baratom is lakotarsakkal lakott, amikor osszejottunk (most mar ketten elunk), nincs lakasa, nincs autoja, hosszu haja van, es ott figyelget a sorhas is :D (kis tulzassal, de tenyleg van pocak, de nekem a macisabb alkat az esetem egyebkent is). Dolgozik, nem is keres rosszul (en jobban keresek nala, szoval az anyagiassagot kilohetjuk), de emellett iszonyatosan intelligens es szorgalmas, folyamatosan kepzi magat, tanul, fejleszti magat azokon a teruleteken, amik erdeklik. Nem supped bele egy kenyelmesen kozepes allapotba, vannak tervei, celjai, amikert tesz.

Onmagaban azokkal, miket felsoroltal, meg siman lehetsz szimpatikus normalisabb noknek, de az ambicio hianya, es az, hogy nem igazan torod magad, hogy kezdj magaddal valamit, az eleg taszito.

2015. dec. 4. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos vagy, találj egyetlen dolgot amiben kiemelkedsz a többi ember közül, teljesen mindegy mi az, és kelleni fogsz a nőknek! hidd el így működik a dolog
2015. dec. 4. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Az a gáz amilyen vagy a leírtak alapján. Egy utolsó igénytelen lúzernek tűnsz. Műveletlen vagy, pocakos és hosszú hajú?

Valahogy a nők nem erre vágynak...

2015. dec. 4. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Annyit azért megjegyeznék, hogy nem tudom hogy ez csak egy kitalált kérdés, vagy tényleg ez a helyzet, de egy biztos, nem tudom mi lehet az oka, hogy úgy alakult hogy nincs érettségid sem, de helyesebben írsz, mint egy átlag egyetemista :D Nem tartom valószínűnek, hogy buta vagy, azt hogy igénytelen, azt el tudom képzelni.

Egy jó tanács, nem kell hozzá pénzt költeni, van interneted, mivel itt is tudsz írni, nézz utána otthon elvégezhető edzés gyakorlatoknak, le fog menni a pocak 1 éven belül, vágasd le a hajad, vagy ha hosszú hajad van, mosd rendszeresen, tartsd igényesen rendben. Olvass sokat, mindenkinek megvan az a téma, ami bejön neki. Ha adsz magadra, megjelenésben igényes képet festesz, és van téma amiről tudsz beszélgetni egy nővel. (ezek mind rajtad múlnak) Akkor nem lesz probléma, hogy 27 évesen egy szobát bérelsz, és még az sem, hogy nincs komolyabb iskolai végzettséged. De azt meg ne várd el egy nőtől sem, hogy úgy beléd szeressen, hogy nem lát benned meg semmit. Tegyél érte!

2015. dec. 4. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 Tényleg olyan gázul írnak az egyetemisták?O.o
2015. dec. 4. 13:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Az h valaki pl tanúlt még lehet hülye az élethez. Van akinek a pocakos pasik tetszenek meg a hosszúhajuak ez nem egyenlő avval h igénytelen vagy.

A lényeg h van munkád,nem az számít h mit dolgozol.

Mgányomozó a szakmám ,szerettem csinálni mégis a buszvezetést választottam.

Az h te elvagy egyenlőre egyedűl a szobádban még nem azt jelenti h nem vágysz töbre. Itt Sopronban 100ezertől kezdődnek az albik,kiváncsi vagyok hányan tudnák bérelni,fízetni a rezsit,na meg megélni egyedűl átlagos fízetésből. Plusz még esetleg kocsi stb...

Énsem éltem meg volna meg nem értem volna el ennyi mindent ha magam fízetem az albérletet ebben a városban. Főnyleg h van egy lányom is.

Most a jelenlegi párommal ,a lányával és az én lányommal (meg kutyával) bérlünk egy kétszobás lakást. A bérletidijj 120ezer ft. 3havi kaukciót kértek. Páromnak és nekem is az átlag felett keresünk.

Ezek amiket leírtál kedves kérdező kevés h ezt eldöntsük.

2015. dec. 4. 14:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Ui.: N/23
2015. dec. 4. 14:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki pocakos, sörhasú az nem egyenlő az igénytelenséggel, nem mindenki lehet sportos, vékony alkatú. Én világéletembe ilyen alkat voltam, de nem kövér. A hajam az rendben van, ápolt, fésült, bár megjelentek az ösz hajszálak. Érettségim azért nincs, mert sose szerettem iskolába járni, tanulni, de nem azt jelenti, hogy buta vagyok. A helyesírásomat az általános iskolában sajátitottam el, bár biztos akad 1-2 hiba. Azért köszönöm a pozitív észrevételt. Állandó éjszakás vagyok a munkahlyemen ezért nincs erőm nappal sportolni, de megmondom öszintén nem is akarok, soha nem érdekelt az aktív mozgás. Azért köszi szépen a tanácsot! Miért nem bérlek saját lakást? Hmm, hol is kezdjük?! Nagyon drága... bár keresek annyit, hogy egy garzont kibérljek pl. max 100 ezer forintig rezsivel együtt. De ezért dolgozzak? Egyek és lakjak? Öltözködni, szórakozni meg ne? Köszi szépen inkább nem! Azt hiszem majdnem mindenkinek válaszoltam!
2015. dec. 4. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!