Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító, ha egy lány "hörgősmetált" hallgat?
Figyelt kérdés
Kinézetre tök átlag, visszafogott huszonéves lány.2015. dec. 3. 22:37
11/14 anonim válasza:
Milyen komplexusaid vannak, hogy ezt 26-odjára is megkérdezed?
12/14 anonim válasza:
Basszus, utolsó, neked nem tűnt fel, hogy ezek a kérdések nem egy személytől vannak?
Az előzőt, ahová linket is tettem, én raktam ki, én folk metált hallgatok (Korpiklaani).
Látni, hogy nem értesz a témához, de baromi büszke vagy magadra. Máskor előbb járj utána, ha nem világos valami, mielőtt elkezded terrorizálni szegény kérdezőt.
Kérdező: nem taszító a férfiaknak, szeretik a metálos nőket, alfajtól függetlenül.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, én is láttam azokat a kérdéseket, de azért ahogy elnézem, a folk metál valahogy népszerűbb, legalábbis nem olyan "extrém".
2015. dec. 4. 10:37
14/14 anonim válasza:
<offtopic>Elképesztőnek találom, hogy mennyi folk metál rajongó van Magyarországon (és az évek alatt szerintem csak egyre több lett), és mégis alig van ilyen jellegű hazai bandánk (kb. Dalriada, KerecsenSólyom, Palmetta, Virrasztók, Sacra Arcana, Kylfingar); a maradék meg kb. megfeleltethető a vikingarocknak politikai szempontból.</offtopic>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!