Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen ez a lány?
Figyelt kérdés
24 éves lánnyal randiztam ő jelölt be face-en, 1 randin 4 órát beszéltünk , meg facen is írkáltunk minden jó volt, aztán a 2 randin karácsonyi vásáron mentünk és átkaroltam aztmondta ne érjek hozza, meg menjünk innen itt sokan vannak, aztán fáztam és felhivott hozzájuk kicsit nyomulos voltam és bementünk a szobájaba, aztán simogattam de ő nem akarta csókot se semmit, aztán csak megcsokoltam utánna 3x kérdeztem hogy menjek e mindig visszahuzott és csokolt meg ölembe ült stb, ujjaztam stb de szex nem volt, aztán éjjfél körül eljöttem, előtte megölelt stb, másnap mondta hogy nyomulos voltam legyen vége stb , utánna rám ír hogy ottmardt nálla 400 ft mikor adja vissza mondtam neki miért nem beszüljük meg és kezdünk tiszta lappal aztmondja jó benne van , de most nem akar talizni se velem se mással,szerintetek?2015. nov. 30. 12:12
1/5 anonim válasza:
Végtelen idióta. :D Hagyd a francba, komolyan.
N
3/5 anonim válasza:
már miért lenn idiota ? gondolom nem tudja még mit érez..
4/5 anonim válasza:
Csapongó, határozatlan, én biztosan elkerülném.
5/5 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok hogy valami bántja és nem tud nyitni senki felé ahogy szeretne
2015. nov. 30. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!