Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, és hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki tetszik nekem, de nem tudok, nem merek közeledni felé, nem merek oda menni hozzá, viszont ha egy lány oda jön hozzám, akkor jól elvagyok vele, hülyéskedünk ilyenek.... Hogyan változtassak ezen, mit csináljak?

2015. nov. 29. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tedd oda magad, miért parázol odamenni? A tökös fiúkat szeretik a lányok.
2015. nov. 29. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy balfék!!! Ha tetszik akkor menj ismerd meg tessék erőt venni és bátorságot. Soha nem feledem de én is ilyen voltam és meglett a böjtje egyszóval tanulj mások hibáiból és merj és menj oda !!! Sok sikert
2015. nov. 29. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!