Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire meg tudják a nők változtatni az embert?
Figyelt kérdés
Régen mindig mint a pincsi kutya rohantam a nők után. Ha egy nő szépen beszélt velem interneten máris csak vele akartam beszélni, nem ismerkedtem tovább másokkal, csak azt a nőt kerestem, megláttam skypon máris ráírtam stb stb. rohantam utánuk. Aztán sokat bántottak, meg sérültem, meg a nők kihasználtak stb. Most már mikor interneten beszélek egy nővel, teljesen le**arom, nem írok rá, jól elbeszélgetünk, de közben ismerkedek, aztán sokszor már ők írnak rám hogy el vagyok tűnve stb, teljesen megváltoztam, nem ismerek magamra. Az a szomorú hogy most nem tudom emiatt-e, de úgy néz ki könnyebben összejött egy kapcsolat egy nővel. Lehet azért mert így megváltoztam?2015. nov. 9. 18:32
1/5 anonim válasza:
Sajnálom ami veled történt, átérzem a helyzetedet, csak itt én vagyok a nő. Igen, vannak nők akik az izgalmakat keresik és tapadnak a "bunkó pasikra", bár ha te alapjáraton nem ilyen vagy akkor abból max alkalmi kapcsolat lehet csak, mert ha te nem balhézol és generálod az "izgalmat" akkor ő fogja... Persze az se jó ha nagyon nyomul az ember és megfojtja ezzel a másikat. Meg kell találni a középutat.
2/5 anonim válasza:
Ki tudja ezt írás nélkül?
Ha én nem írok, engem leszarnak ugyan úgy :D Úgyhogy nekem ez nem vált be. Nálad is más lehet az oka.
3/5 anonim válasza:
Az a gond, hogy náluk van a pina, de másra nem jók a mai nők.
4/5 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzeten vagyok én is. Mondjuk nálam már több éve tart, h teljesen leszarom a társkeresést, előtte egy nőm sem volt, azóta viszont , h így megváltoztam már 5 alkalmi kapcsolat is összejött. Nem azért lettem iylen, h legyen nőm, hanem a sok csalódás tett iylenné, arra viszont álmomban sem gondoltam volna, h pont ezzel a kiábrándult flegma énemmel fogok a nőknek kelleni.
5/5 anonim válasza:
A nők így működnek. Ha kedves vagy velük, futsz utánuk, nem kellesz nekik. Ha leszarod a fejüket, ők futnak utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!