Nagyon vastag a vádlim (pontosabban a bokám), pedig vékony vagyok. Tudnátok valamilyen módszert/fogyókúrát/akármit, hogy ezen változtatni tudjak?
176 cm vagyok és 54 kg,azonban sokáig kosaraztam és eléggé megizmosodott a vádlim,viszont nem olyan szépen,inkább oszlopszerűek a lábaim emiatt,amit nagyon utálok.
17L
Én atlétikázom és nekem is eléggé megvastagodott és megizmosodott a vádlim. Viszont szerencsére a bokám nem. Ez ilyen genetika is. Pl. előtte nem volt vastag a bokád? Izmosodással együtt vastagodott? Mert akkor van segítség. Mondjuk ehhez jó lenne látni h milyen, így látatlanba nehéz tanácsot adni.
16/L
Ha máshol vékony vagy, akkor ez genetika. Vagy talán a bokádnál simán kitapintasz egy csomó zsírt?
Az én bokám 20-20,5cm, ezzel vékony, vádlim 36cm, vékony és izmos; ehhez "csak" 168centi vagyok, vagyis neked nem e méreteiddel van gondod, hanem a szemeddel, abnormálisan vékony akarsz lenni.
Mégis milyen méreteket szeretnél?
22centis boka eléggé messze van a vastagtól.
Remélem jót linkeltem be. Na szóval kb ilyen csak még 5-10 centivel hosszabb a vádlim,meg egy picit vastagabb is. Szerintem olyan,mint egy oszlop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!