Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud változtatni egy férfi azon tudatosan, hogy milyen nők jönnek be neki?
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 00:44
4/8 Fish1 válasza:
Ha a férfi saját maga változik meg, akkor nagy valószínűséggel más nők fognak tetszeni neki. Ha pl. megnő az önbizalma, akkor már nem fogják érdekelni az önbizalomhiányos nők, vagy az olyanok, akik energiavámpírok és csak lelkileg lehúzzák. Ez csak egy példa volt a sok lehetséges közül. A változás viszont nem gyors folyamat.
5/8 anonim válasza:
Terápiával.
Mert "gyárilag" mindenki sérülésre választ, tehát olyan embert akar, amivel átélheti a gyerekkori traumáit - persze, hogy nem jön be, rossz vége lesz.
De ha a sérüléseket feldolgozza, akkor képes olyat választani, akiket azelőtt meg sem látott, akikkel boldog lehet.
6/8 anonim válasza:
Nem, semmi értelme nem lenne. Azzal csak magára kényszerít valamit, amit nem akar valójában. Abból pedig semmi jó nem sül ki.
7/8 anonim válasza:
Ezen pont úgy nem lehet változtatni, mint azon hogy valaki meleg vagy heteró.
8/8 anonim válasza:
4 és 5 jókat írt. Valóban így működik, hogy a másik emberben a saját hiányainkat szeretnénk kompenzálni, tudattalan sémák szerint választunk. És ha megoldjuk MAGUNKBAN a problémákat, akkor egy csomó szempont átértékelődik. Én ezt átéltem. Terápiáztam, feldolgoztam a problémáimat, változott a személyiségem, nőtt az önbizalmam, és teljesen más típus kezdett el vonzani, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!