Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor/mi alapján döntitek el, hogy egy lány csak szexre kell nektek?
Elmesélem a legutóbbi randimat egy sráccal: Elmentünk koktélozni, egész idő alatt szuperül elbeszélgettünk, majd 11 órakor szóltam neki, hogy lassan induljunk, hogy még elérjem az utolsó metrót hazafele. A srác furán nézett, végül vonakodva, de elindultunk. Hazaértem, és a következő üzenet várt facebookon: "Elég nagy csalódás volt számomra az este vége, azt hittem a pia után vagy nálad, vagy nálam töltjük az éjszakát."
Hát, nem vagyok az a típus aki évekig váratja a srácot a szexel, de túlzás volt azt gondolnia, hogy első találkozásnál rögtön megkaphat.
Egyetemre járok, mellette dolgozom, külön élek a szüleimtől, vannak barátaim, volt már komoly kapcsolatom is, most pedig elég hosszú ideje szingli vagyok. Újra szeretnék magam mellé egy társat, ezért randizgatok. Mégis csak ilyenekkel hoz össze a sors, akinek egy éjszakára kellenék. Bennem van a hiba?
a viselkedése alapján és a teste alapján.
itt a gyerek pedig eléggé balfarok volt.
a helyzet egyértelmű és érthetetlen hogy miért kér erre magyarázatot.
az meg külön nyuszi húzás a részéről,hogy ha ezt így gondolta,akkor miért nem ott és akkor jött elő vele,miért üzenetben írta meg mint egy csaj?
pont az ilyen határozatlan és félénk viselkedése miatt nem dugtál vele.
ezt akár meg írhatnád neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!