Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mikor/mi alapján döntite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor/mi alapján döntitek el, hogy egy lány csak szexre kell nektek?

Figyelt kérdés

Elmesélem a legutóbbi randimat egy sráccal: Elmentünk koktélozni, egész idő alatt szuperül elbeszélgettünk, majd 11 órakor szóltam neki, hogy lassan induljunk, hogy még elérjem az utolsó metrót hazafele. A srác furán nézett, végül vonakodva, de elindultunk. Hazaértem, és a következő üzenet várt facebookon: "Elég nagy csalódás volt számomra az este vége, azt hittem a pia után vagy nálad, vagy nálam töltjük az éjszakát."

Hát, nem vagyok az a típus aki évekig váratja a srácot a szexel, de túlzás volt azt gondolnia, hogy első találkozásnál rögtön megkaphat.

Egyetemre járok, mellette dolgozom, külön élek a szüleimtől, vannak barátaim, volt már komoly kapcsolatom is, most pedig elég hosszú ideje szingli vagyok. Újra szeretnék magam mellé egy társat, ezért randizgatok. Mégis csak ilyenekkel hoz össze a sors, akinek egy éjszakára kellenék. Bennem van a hiba?

2015. nov. 28. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapból a fiúknak szexre kell egy lány. Ebben nincs nagyon hiba. De ha elég időtök van, ahhoz hogy jobban megismerjen akkor esetleg jöhet a felismerés, hogy az ágyon kívül tud másra is használni.
2015. nov. 28. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
meg akart du*gni és pont. ennyi a történtet. egy srácból még nem kell messzemenő következtetéseket levonni, mondtam volna egészen addig amíg nem olvastam, hogy "csak ilyenekkel hoz összes a sors". ki kell, hogy ábrándítsalak, hogy itt nem a sors keze van a dologban hanem arról van szó, hogy az ilyen palik jönnek be neked! szóval ha nem csak du$gni akarsz akkor szopóka, mert itt benned van a hiba!
2015. nov. 28. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nálam nincs olyan hogy csak szexre, ha kell egy lány akkor komolyra tervezek vele, ha csak szex miatt kell, az már régen rossz .
2015. nov. 28. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:

a viselkedése alapján és a teste alapján.

itt a gyerek pedig eléggé balfarok volt.

a helyzet egyértelmű és érthetetlen hogy miért kér erre magyarázatot.

az meg külön nyuszi húzás a részéről,hogy ha ezt így gondolta,akkor miért nem ott és akkor jött elő vele,miért üzenetben írta meg mint egy csaj?

pont az ilyen határozatlan és félénk viselkedése miatt nem dugtál vele.

ezt akár meg írhatnád neki.

2015. nov. 28. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szégyen a srác. Nincs benned hiba. Jól tetted, hogy nem adtad oda magad elsőre.
2015. nov. 28. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Benned is lehet hiba, engem valószínű észre sem vennél, pedig én is szeretnék magam mellé egy társat, meg ugye te is... Úgyhogy pl ebből lehetne valami, de te az olyanokat nézed ki, akiket ez nem érdekel. Bár az is igaz, hogy nincs rá írva senkinek a homlokára, hogy valójában mit szeretne. Nehéz az élet.. :D
2015. nov. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!