Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Taszító, ha egy lány "hörgősme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító, ha egy lány "hörgősmetált" hallgat?

Figyelt kérdés
Kinézetre tök átlag, visszafogott huszonéves lány.
2015. dec. 3. 22:37
1 2
 1/14 opened paradise ***** válasza:
Ellenkezőleg.
2015. dec. 3. 22:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem az. Bár annyira nem rajongok a fanatikus lányokért, habár én is szeretem ezt a fajta zenét. De a tömeg, divat majom lányokat meg méginkább nem csípem, pedig van amikor csak az jut nekem. Egy ismerkedést megér.
2015. dec. 3. 22:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fanatikus, emellett szeretem a klasszikust, Bob Marleyt, néha a dubstepet, valami lazább pop-rockot, de a metál áll legközelebb a szívemhez :D
2015. dec. 3. 22:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Irnal konkret bandakat kerdezo, akik a szivedhez kozel allnak?

Mondjuk Children of bodom, In flames, stb.

2015. dec. 3. 22:54
 5/14 A kérdező kommentje:
In flames nem rossz, bár annyira nagyon nem ismerem. Hát, mostanában pl Parkway Drive, August Burns Red, stb stb, akármi hasonló ami az utamba kerül :DD
2015. dec. 3. 23:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Számomra abszolút nem taszító, sőt inkább pozitívumként fognám fel, mivel én is hasonló vagyok, külsőm alapján nem mondanád meg, hogy ilyen fajta zenéket hallgatok.
2015. dec. 3. 23:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod hogy én meg Kelemen kabátbant hallgatok néha, akkor én is téged.
2015. dec. 3. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne! :D Biztos jó arc lehetsz. :)
2015. dec. 3. 23:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem mondanám taszítónak, de negatívum. (Számomra!)
2015. dec. 4. 00:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Bár én ilyen zenét hallgatok, igazából tök mindegy lenne nekem; egészen más dolgokon múlna, mennyire találnálak taszítónak vagy épp szimpatikusnak.
2015. dec. 4. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!