Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves szűz, unalmas, tehetetlen, vesztes vagyok. Akasszam föl magam?
Eddig csak két prostituálttal voltam, mindkét alkalom sz.r volt.
Gyakorlatilag barátaim sincsenek, unalmas keserű, semmitmondó az életem. Van állásom, és ennyi.
A külsőm nem ronda, de nem vagyok jóképű izmos, társasági partiarc, menő stílusú csávó.
Ráadásul a szép csajokat nézem meg, következésképpen egyedül maradok. Így mi értelme az életnek?
Életkor szerint pont benne vagy abban az intervallumban ahol a legnagyobb az öngyilkossági ráta, valamint férfi is vagy ami még inkább megnöveli ennek esélyét.
Hát figyelj, én nem mondhatom meg mit csinálj vagy mit ne csinálj, de úgy gondolom, még nem veszítettél el mindent.
Ha úgy gondolod, ez a legjobb lépés akkor csak növeled a statisztikai pontosságot, de szerintem fel kellene tenned mindent egy lapra és kockáztatni. Kimenni az életbe, külföldre szerencsét próbálni mint a mesékben. Ha belegondolsz, sok vesztenivalód nincs, ebben az országban pedig csak vegetálni lehet egyedül, magányosan.
ui. Egy barátnő jelen esetben nem segítene semmit, csak rontana.
Hát ha kocka a srác, a sőtét szobában való playstationőzéssel nem hiszem hogy bevonzaná a puncikat:)
Egyébként én is hasonló helzetben vagyok, annyi különbséggel hogy fizetésem sokkal kevesebb. Tehát te jobb helyzetben vagy! Ja és legközelebb jobb prostihoz menjél!
26f
Mérnöki szakot?
Azonnal kibuknék onnan róla. Matekból épp hogy átmentem az érettségin.
A karrier és a párkapcsolat, vagy a nőkhöz való viszony hogyan függ össze egymással?
Egyébként nekem sosem volt jó életem, de az igaz, hogy belefásultam egy kicsit, a munkán kívül nem történik velem semmi. Ma a vasútállomáson láttam egy lányt, aki tetszett megakartam szólítani, de lebeszéltem magam róla, egyszóval gyáva voltam megtenni. Korábban már csináltam ilyet, de mindig az volt a válasz, hogy van barátom, magyarán "takarodj innen" , erre gondoltam most is, meg hogy biztos magas elvárásai vannak, mivel szép csaj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!