Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Képesek lennétek szeretni egy unalmas, vesztes srácot?
Kezdjük azzal, hogy nincs semmi életem. :(( Én szeretnék, de nem jön össze. Ergo unatkozni lehet mellettem.
Nem vagyok jóképű, csak átlagos arcú, izmos sem, jó öltözködési stílusom sincs. Ergo nem nézek ki jól.
Tapasztalatom kevés van a lányok, és emberek terén. Nem sikerült megtalálnom a közös hangot velük. :(( Ergo nem biztos, hogy jó szexet tudok nyújtani, meg hű de jó közös programokat. :(
Tehát nem nézek ki jól, nem sikerül bulizni, szórakozni járnom, mint a többi rendes fiatalnak, barátaim nem is tudom, hogy egyáltalán vannak-e még, két prostival szexeltem idáig, fogalmam sincsen mit kezdjek az életemmel, és közelebb vagyok a harminchoz mit a húszhoz.
Annyit tudok felmutatni, hogy van egy irodai munkám, és nem vagyok dagadt, ápolatlan (186 cm magas, 86 kg).
Látod? Itt a Péntek este és itthon vagyok, és holnap is csak ülni fogok a négy fal között. :(( Annyira utalom.
Nem tudom, hogy mit is csináljak?
"te unalmasnak, átlagon alulinak titulálod magad,"
Valószínűleg az is vagyok. :((
Azt kezdesz az életeddel, amit te akarsz ... Ha te egy unalmas alak vagy, akkor az azért van, mert te úgy döntöttél :-P Most is itt siránkozol, ahelyett, hogy kicsípnéd magad elhúznál az életbe ...
De egyébként vannak ugyanilyen unalmas lányok is ... Bár nehezen fogtok egymásra találni, ha begubózol, de talán ha eleget sírdogálsz egy-egy ilyen fórumon, előbb-utóbb rád akad egy hasonszőrű ... :-P Vidám életetek lesz :-D :-D
Szeretni talán tudnának (mint havert), de férfiként soha nem tudnának rád tekinteni.
Ne dőlj be azoknak a lúzereknek, akik arra biztatnak, hogy örökre ilyennek kell maradnod.
Kezdd el a változást, olvass önfejlesztő irodalmat! Csernus könyveit ajánlom kezdésnek, nekem sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!