Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévelygők! Honnan van az adat?
Miszerint egy ronda nőhöz is napi 3 férfi/fiú is odamegy, csak ő elhajtja? Az átlagosokhoz meg 10, a szépekhez meg NAPI 20?
Kérlek, áruljátok el! Mini kamera (ami hangot is vesz)? Követtetek minden nap 100 nőt 1 éven keresztül és így jött ki a szám? (Remélem a kéregetőket nem számoltátok bele.)
Műholdas felvétel? Beépített emberek? Hivatásos nyomozót fogadtatok fel?
Engem életemben kétszer szólítottak le az utcán, az egy fél napi adag?
Húha, valamit nagyon rosszul csinálhatok.
Most mi köze van a társkeresőknek ahhoz amiket itt hordanak össze egyes pihent agyúak? Hogy kimegyek az utcára, vagy elmegyek bárhova és máris megrohannak a kanok és naponta legalább 10 pasi szólít le?
Nem társkeresőzöm. Akivel eddig megismerkedtem és képet cseréltünk,szépnek tartott, ahogyan a párom is annak tart, az exem is annak tartott. Én átlagosnak tartom magam. És nem, nem volt könnyű normális társat találni akivel vonzódunk egymáshoz, nem azért mert nekem valami külső standard elvárásaim vannak, hanem mert a belsőre, jellemre, férfiasságra van igényem.
Nem jönnek oda hozzám az utcán, vonaton, könyvtárban pasik. Egy átlag nő élete nem ilyen.
Az megvan, hogy a kispö€sűek mellett kiálló férfiak valahogy mindig hozzáteszik, hogy "nekem átlagos van amúgy"? Na pontosan így vagy te is egy ilyen kérdés után a "van barátom" szöveggel.
Azok pedig, akik amiatt sírnak, mert nem szólítják le őket az utcán, azok vajon hogy reagálnának, ha az utcán leszólítaná őket egy férfi? A) elküldenék az édesanyjába vagy B) elfogadnák a közeledését. Lehet álszenteskedni, de nem sokat használ, 8 éve nézek temetéseket, szóval tudom, hogy mikor igaziak a szavak, még akkor is, ha virtuálisak. Az utcán meg egyéb forgalmas helyeken nőket leszólító embereket zaklatónak és szatírnak hívják és nem fogadják őket érdeklődve. Érdekes módon a legtöbb nő úgy képzeli el ezeket a helyeteket, hogy ők a maguk bájos kisugárzásával magukhoz vonzanak egy szőke herceget, aki majd a tekintetéve rabul ejti őket és ellovagol velük a naplementében. Mielőtt szexistának neveznétek, ennek megvan a férfi megfelelője is, ott nagyjából annyi történik, hogy a férfi azt gondolja, hogy a szentséges szerszámával oda meg vissza fogja élveztetni a nőt már kapásból az elején.
Aki pedig még mindig azt gondolja, hogy a milliónyi felhasználóval rendelkező társkeresőkről származó adatok nem igaziak, azokat sajnálom, mert gyakorlatilag az ég kékségét tagadják. Na látjátok ők tévelygők, legalább ennyiben stílszerű a kérdés.
Elnézést, de nem mi siránkozunk, tőlem aztán ne jöjjön oda hozzám senki, nem érdekel. De azok a pasik idegesítőek akik itt rinyálnak, hogy csak kimegyek az utcára és választok. Hát a nagy frászt.
De mi itt nem siránkozunk, csak nem értjük, honnan szalasztották ezeket az embereket, hogy ilyesmit képzelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!