Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tévelygők! Honnan van az adat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévelygők! Honnan van az adat?

Figyelt kérdés

Miszerint egy ronda nőhöz is napi 3 férfi/fiú is odamegy, csak ő elhajtja? Az átlagosokhoz meg 10, a szépekhez meg NAPI 20?

Kérlek, áruljátok el! Mini kamera (ami hangot is vesz)? Követtetek minden nap 100 nőt 1 éven keresztül és így jött ki a szám? (Remélem a kéregetőket nem számoltátok bele.)

Műholdas felvétel? Beépített emberek? Hivatásos nyomozót fogadtatok fel?

2015. dec. 2. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Forrás: keserű fantáziák
2015. dec. 2. 18:06
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves uraim!

Kérem ne másokat pontozzanak, válaszoljanak!

Köszönöm.

2015. dec. 2. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyilván túlzásnak számítanak az általad írt adatok, viszont olyan nő nincs, akit ne szólítanának le rendszeresen. Legfeljebb igyekszik minél gyorsan elfelejteni, ha nem néz ki jól az illető.
2015. dec. 2. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Ki adta neked ezeket az adatokat? Miért nem tőle kérdezed, ahelyett, hogy itt acsarkodsz?
2015. dec. 2. 18:28
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes, engem jó csajnak tartanak, csinos vagyok, szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám, hogy leszólítsanak..

Van barátom, tény, de ezt kívülről senki se tudhatná, mivel nincsen rajtam gyűrű.

Pestem élek 6 éve, és eddig kétszer szólítottak le. Az egyik egy külföldi srác volt, akinek megtetszettem és kávézni akart velem, a másik pedig igazából nem is az utcán volt, hanem a villamoson. Az is leginkább csak azért, mert viccelődtek a haverokkal, én meg elcsíptem a mondatot és felnevettem. Utána jött csak oda hozzám az egyik..

Ja és nem párban járok az utcán, általában egyedül vagyok, mert vagy munkába/munkából, vagy barátokhoz tartok épp.

És mondom..ha nem is vagyok mindenkinek az esete, nagyon sokaknak igen, és a rondától nagyon nagyon messze állok.

Rejtély...

2015. dec. 2. 18:47
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Engem sem szólítottak még le soha életemben az utcán vagy más közterületen. Bulikba nem nagyon járok, így nehezen ismerkedek, pedig amúgy csinos nő vagyok. Mindegy, van azért valakim, de ezek a nyafogások itt megdöbbentenek. Hogy egy nő csak úgy talál magának párt....persze, szexre lehet találnék ha riszálnám magam az utcán, de kapcsolatot találni irtó nehéz, évekbe telt nekem is és nem, nem szoktak hozzám ismerkedési célból odajönni férfiak.
2015. dec. 2. 18:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem őket. A válaszuk annyi volt, hogy én tuti egy elhízott, bunkó, büdös és bűnronda nő lehetek, ha naponta nem próbálkozik be nálam 5 srác, mert az a minimum. Az én hibám.

Itt mindenki ilyen számokkal dobálózik, idézem: "egy átlagos 23 éves lány élete során több száz akár több ezer pasi is próbálta ostromolni"

Több ezer udvarló? Nem ő az egyetlen aki ezt állítja. Szóval: honnan ez a tipp?

2015. dec. 2. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Én is nem egy ilyet láttam már itt.. Nem kell túlgondolni, csupán nagy a képzelőerejük.
2015. dec. 2. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Az adat, ami azért nincs ennyire lesarkítva, a társkeresőkről jön. A tézis (bár ez inkább tény) lényege annyi, hogy sokkal több férfi keresi egy nem túl vonzó nő társaságát, mint fordított esetben. És igen, igazuk van azoknak, akik azt feltételezik, hogy te egy előnytelen külsejű nő vagy, mert ilyen kérdést nem tenne fel egy szép nő, ahogy szép férfiak se tesznek fel "miért ilyen gonosz az összes nő?" típusú kérdést. Azt gondoltad, hogy majd írni fognak rád az olyan férfiak, akiket nem érdekel annyira a küldős, nos peched van, mert te vagy a kivétel a szabály alól, rád nem írnak, valószínűleg azért, mert már az ő szemükkel nézve is ronda vagy és/vagy éppen nem áll olyan férfi rendelkezésre, akinek elég alacsonyan van a léce ahhoz, hogy tetsszél neki.

Bocs, hogy nekem kell kipukkasztanom az álombuborékodat, de ilyen az emberi természet. Egy férfi kevésbé válogatós, így hamarabb tud alkalmazkodni az adott női kínálathoz, ellenben egy nőnek sokkal nehezebb elvonatkoztatnia az általa felállított standardoktól. Ez az "adat" mellesleg a társkeresőkről jön, amit emberek milliói használnak, szóval az onnan származó információk reprezentatívnak minősülnek.

2015. dec. 2. 19:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Van barátom, köszönöm érdeklődésedet. 2-3 hónaponként le is szólítanak idegenek ismerkedési céllal. A negatív jelzőket azért kaptam, mert nem naponta teszik...

Nem hiszem, hogy minden férfi (aki ilyesmiket ír) annyira előnytelen külsejű, mint azt ő állítja (láttam néhányukról képet). Szerintem csak önértékelési problémájuk van, az más kérdés, hogy ez mennyire és milyen módon nyilvánul meg.

2015. dec. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!