Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban lesznek így a nők?

Figyelt kérdés

Ha végignézem a nőket, szinte mind csinos szép. A magyar nők egyszerűen szépek.

Viszont mikor az utcán tömegközlekedésen utazok, szinte 20 pasiból ha 2-3 olyant szoktam látni, akire azt mondom, na ez kellhet a nőknek(magas, sportos, férfias, szexisen borostás stb). A többi vagy nagyon alacsony, vagy pocakos, elhízott, vagy nagyon vékony, vagy egyszerűen nagyon csúnya stb.

A társkeresők is tele vannak ilyen fiúkkal.

Szerintem így egy pasira 4-5 nő jut. Nyilván most míg fiatalok cserélgetik ezek a nők a kelendő pasikat egymásközt, de mi lesz 45-50 év felett, akkor fognak rájönni, hogy basszus mi lesz velem nincs senkim? Ilyen igények mellett mi lesz a szegény nőkkel, ilyen pasik mellett?

2015. dec. 2. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem ez a baj. Rengeteg szép lánynak bejönnek a nem adonisz pasik. A baj az, hogy a férfiaknak nem a szép kell.
2015. dec. 2. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

ez nem így van 30 év felett már sok hibát eltudnak nézni a kedves ""magyar""nők"" Sok csalódás után, hamár az alfák vagy a rossz arcú parasztok kiélték magukat rajtuk, a nőnek 30 felé két folytatási lehetősége van.

1: Megtartja a faszit, vagyis megpróbálja, hiszen nagy a kereslet a fickó iránt, ráadásul 30 felé közeledve a tini punci sokkal vonzóbb.

2: Keres egyett a hoppon maradt férfiak kőzűl. Mint egy vész megoldás. Azt hazudja szereti, és csak vele akar lenne. Persze ez nem igaz. Házasság után ezért is lessz egy dagadt boldogtalan agresszív házisárkány később. Amely házasságnak vagy válás, vagy a férfi korai halálozása lesz a vége.

Van harmadik verzió is, bár ez ritka. A nő egyedűl marad, ekkor a férfiakat vádolja hogy válogatosak, tutyi mutyik, és csak a modell csajok kellenek nekik.

Szóval kész téboly a nő agya:)

2015. dec. 2. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
45-50 évesen majd a 20 évesekből válogatnak.
2015. dec. 2. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
a valóságban nem egészen így van. rendszeresen olyan férfiakat látok eléggé szép nővel kézenfogva, akikről első ránézésre azt hinném, hogy tuti cirkuszban mutogatják őket
2015. dec. 2. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

Az oroszlánoknál is megfigyelhető az alfahím rendszer. A legjobb hím dugja az összes nőstényt egy falkán belül, a többi hím vagy meghal vagy csak úgy létezik, utolsóként ehet a maradékokból.

Az embereknél is így van. Egy jó képű, jó testalkatű, izmos pasi sok nővel kavar, a csúnya meg szinte örökszűz, prostizik

2015. dec. 2. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:

azért ennél sokkal több jól kinéző férfit látni az utcán. én igazán rondát szoktam a legkevesebbet látni. a legtöbben olyan átlagosak. és ez a lányokra is igaz.

én egy-két férfit ismerek egyébként, akik ilyen kiélt vén f*aszik, hogy 40 évesen is a fiatal csajokat akarják felszedni, de amúgy a többség házas. azért a magyarországon eleve nem foglalkoznak annyit az emberek a szépségükkel, mégha ezzel nem is értetek egyet. csak össze kell hasonlítani más országokkal hogy ott mennyit törődnek ilyesmivel, meg itt. szóval itt a férfiak azért nem szoktak olyan jól kinézni idősebb korukban, hogy csak úgy felszedhessenek jó csajokat. ez eléggé kamu. előfordul, de nem sokszor.

2015. dec. 2. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Te vagy egy kanos és beképzelt pubi vagy, vagy egy férfigyűlölő leszbikus. Az igazság ezzel szemben az, hogy mikor az utcán vagy a tömegközlekedésen utazok, akkor 20-ból kb. 2-3 olyant szoktam látni, akire azt mondom, na ez kellhet a férfiaknak. Vagy legalábbis a férfiak többségének. A többi olyan, amilyen.

Az, hogy másnak ki tetszik, azt nem mindig tudod a saját szemszögedből fölmérni. A legcsúnyább embereknek is szokott akadni párjuk.

(Egy magas, sportos, férfias, szexisen borostás férfi)

2015. dec. 2. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

"Te vagy egy kanos és beképzelt pubi vagy, vagy egy férfigyűlölő leszbikus."

Így van.

Akkora hülyeséget írt a kérdező, hogy leestem a székről.

Valójában:

1. A szépség valamilyen szintem relatív.

2. Mindkét nemnél kb. ugyanolyan arányban vannak relatív szép és csúnya emberek.

2015. dec. 2. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem csinosnaktart a környezetem. Nem vagyok elhízva és az arcom is rendben van. Legalábbis erre következtetek abból, hogy arcmodellként akart fotós ill. egy ügynökség is szerződtetni/fotózni.

Párom ellenben mackós és 170cm körül van. Nem minden a külső. Ha csak ez alapján következtetsz hibás lesz az eredmény.

Én személy szerint nem félek az öregedéstől. Eddig se a két szép szememért fizettek hanem a munkámért a nemrég kapott előléptetés alapján pedig elégedettek velem. Egyedülmaradni nem tudom fogok-e. Most, évek óta működő párkapcsolatom van, párom már pedzegeti az esküvőt. Mondhatjuk boldog vagyok. Hogy az élet mit hoz, azt nem tudom. Bárhogy is alakuljon kihozom magamból a legjobbat, így vagy úgy, de valahogy lesz :)

A jövő miatt aggódni felesleges van az embernek elég baja a jelenben nem?

2015. dec. 2. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
10%

Amikor rájönnek, hogy nincs mellettük senki, az évekig tartó r*b*nckodás után kell a gyerek gyorsan, akkor kellene őket megb*szni és otthagyni a francba, és továbbállni.

Durván hangzik, de semmivel sem durvábban, mint az, hogy a nők azokat a férfiakat utasítják el huszonévesen, akitől majd gyereket akarnak negyven évesen. Képmutatás és önzőség kimaxolva, a férfiak többsége meg amekkora nyomorék, hogy majd beadja a derekát.

2015. dec. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!