Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bajban vagyok! A középkorúak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok! A középkorúak jönnek be!?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy nekem leginkább a jó érett 40-es korosztály jön be, már ami a férfiakat illeti... De hát gondolom az ilyen férfi észre sem vesz egy "kis" 26 éves lányt...

Pedig nekem csak ők jönnek be, csak rájuk tudok felizgulni is. Tudom, elég gáz meg minden, de van remény esetleg számomra...? :(

Hozzáteszem még mindig nem találtam társra, részben emiatt is...

2015. aug. 12. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
dehogynem, észrevesznek
2015. aug. 12. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Nemrég feltett egy csaj itt egy kérdést, akit meg mindig a 40+-os férfiak találtak meg, a saját korosztálya soha. Sajnos be kell ismerni, a férfiaknak nem igazán van tartásuk. (Mondom ezt úgy, hogy én is férfi vagyok egyébként.) 40 évesen leállnak 20 évesekkel.

Ha igazán akarod, fogsz találni ilyen férfit. Társkeresőt akarok, ott be sem égsz, sőt mi több, több száz levelet kapsz. Valószínűleg lesz köztük 40 éven felüli is. (Főleg mivel az idősebb korosztály többet használja ezeket az oldalakat.)

2015. aug. 12. 00:18
 3/10 anonim ***** válasza:
*akarok = javaslok
2015. aug. 12. 00:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy azért válogatós vagyok. :) Aki nekem bejön, az nem társkeresőzik. Én az olvasott, intelligens embereket kedvelem, és nem kell kigyúrtnak lennie meg semmi, de ne legyen sörhasú és kopasz :D

Van egy ismerősöm, 50 éves de 10essel fiatalabbnak néz ki, nagyon édes, csomó haja van és ilyen kis szórakozott, imádom, csak hát családja van.

Én meg max komoly kapcsolatot szeretnék ilyen emberrel. Fejben én is ott tartok valahol... csak külsőre meg fiatal vagyok. Hát... nem tudom. Nehéz helyzet.

Munkám során emberekkel foglalkozom, van 1-2 férfi aki tetszik, és kedvesek velem viszont, de mindegyiknek lehet családja is és csak betudják a kedvességet a munkámnak...

2015. aug. 12. 00:28
 5/10 anonim ***** válasza:

# 4 A felszínesség olyan fokát mutattad, ami már több, mint tűrhetetlen. Társkeresőre nem feltétlenül azért jár az ember, mert nyomi. A kopaszságról meg nem tehet senki. Olyan mint a kis méretű mell.

Nem, én nem vagyok kopasz, nem azért írom.

Már sajnálom, hogy megpróbáltam segíteni.

2015. aug. 12. 00:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, nem jön be a kopaszság. Persze ha pl a párom lenne és együttlétünk alatt kopaszodna meg, nem érdekelne, hiszen őt szeretném.

Most eleve arról beszéltem, mi az ami egyből megfog külsőleg.

Társkeresőkkel meg sajnos elég rossz tapasztalataim vannak... :/

2015. aug. 12. 00:44
 7/10 anonim ***** válasza:
# 6 Jó, minden jogod megvan rá, természetesen. Ettől függetlenül megállja a helyét amit írtam. Ugyanúgy felszínesnek tartom azokat a férfiakat is, akik a kis mell miatt utasítják vissza a nőket. De a te dolgod.
2015. aug. 12. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Megtudnád magyarázni, miért vannak olyan hiedelmeid, hogy huszonéves, harmincas férfiak ne tudnának olvasottak, intelligensek lenni?

A munkád során találkozol néhány 40-es pasival, és messzemenően ezeket vonod le abból, mert néhány 40-es kedves veled, meg sármos? Nyilván, csak ezt látod, és erre kondícionálódik az agyad, de az nem jelenti azt, hogy ne izgulnál rá egy huszonéves, harmincas férfira, épp csak még nem jött el egy ilyen személy ebből a korosztályból. Vagy tetszene a pénzük a 40-eseknek? Sok mindenkit megszépít a pénz...:D

2015. aug. 12. 02:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Elég fárasztó, hogy mindig ezzel a pénz témával jönnek egyesek... irigykedés, vagy mi ez, de komolyan?

Ha pénz kell akkor egy szavamba kerül, a családom nem szegény.

Miért nem lehet, felfogni, hogy egyszerűen a középkorúak tetszenek, illetve az ő életfelfogásuk?

2015. aug. 12. 02:38
 10/10 anonim ***** válasza:

A 37 az kevés?

Ha gondolod beszélgethetünk.

2015. aug. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!