Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó a csak szex kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a csak szex kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mostanában azon az állásponton kezdtem lenni, hogy megpróbálok lazábban állni a kapcsolatokhoz, de a pasik mindig megérzik nálam, hogy nem lehet velem csak szexelni és lelépnek.
2015. dec. 1. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:

nem jobb!

egy ilyen kapcsolatom volt...

Pasi révén ha a lány bele ment volna én hosszútávon gondolkodtam volna, de így nem engedtem h átlépjek egy ponton...

akik meg úgy gondolkodnak h jó a szex kapcsolat azoknak elég sivár és szegényes érzelmi világuk lehet...

2015. dec. 1. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azon az állásponton vagyok ,inkább benne vagyok egy lazább szexkapcsolatban,minthogy benne legyek egy olyan kapcsolatban amiben nem érzem magam jól.Itt nincsenek kötöttségek,nincsenek láncok amik fogva tartanak,nem kell beszámolóval tartoznod senkinek.Csak a szexről szól,nincs ezzel semmi gond.
2015. dec. 1. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nőként ha ezt teszed,ribi leszel.
2015. dec. 1. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:

"de a pasik mindig megérzik nálam, hogy nem lehet velem csak szexelni és lelépnek."

Na persze! :D

Én is pasi vagyok, de biztos, hogy nem lépnék le! :D

2015. dec. 1. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
mert szexkapcsolatban megengedett, hogy mással is szexszeljen az ember. nincsenek kötöttségek.
2015. dec. 2. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Téged kereslek!!
2015. dec. 3. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Érdekes ez. Ha nő vagy és ilyen kapcsolatra vágysz k..va leszel. De azt azért a pasik elvárják, hogy az első randin szexelj:-)

Szex kapcsi miért jó? Vegyük azt, hogy egy pasival. Akkor is gumival, mert ugye a biztonság fontos, soha nem tudhatjuk és nem bízunk a másikban:-)

Itt nincsenek érzelmek, csak vágy van, de!!

Fontos, hogy jó partnert találj. Ez a kulcsa. Mert itt nincsenek érzelmek, a pasi nem nagyon figyel Rád vagy jó neked vagy nem, talán nem is érdekli.

Egy idő után kiszolgáltatott leszel, mert csak akkor lehet szexelni amikor Ő akarja, ha majd Te akarod, pont nem fog ráérni:-)

Nos, előnye.. nem kell egymást eltűrni nap mint nap.. nincs szétdobált zokni, nem kell agyalnod mit is főzzél vacsorára neki.

Gondold át. A lényeg, hogy jó partner legyen emberileg, és az ágyban is, és tudj hozzá maximálisan alkalmazkodni.

2015. dec. 4. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek érzelmek és egyoldalú az egész dolog, az egy nagyon béna szexkapcsolat lehet :D
2015. dec. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!