Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki, ezek után?
Van egy lány akinek írtam a badoo-n és válaszolt is,hogy szívesen ismerkedne velem.Váltottunk 2-3 levelet,amiben elsőre szimpatikusak vagyunk egymásnak,de hirtelen eltűnt és nem lépett be többet.Ennyivel le is zártam az ügyet,egészen máig,amikor is tök véletlenül megtaláltam őt facebookon. Szerintetek nagyon gáz lenne neki írni egy olyan levelet aminek kb az a lényege,hogy nem szoktam ilyet csinálni de véletlen megtaláltalak itt,és a badoo-n váltott levelek alapján szimpatikus vagy és továbbra is meg szeretnélek ismerni.
Szerintetek? 23/f
Írhatsz, de azt ne felejtsd el, hogy nem véletlenül tűnt el onnan és nem keresett. Ha akart volna, ő keresett volna téged, vagy szólt volna, hogy miért tűnik el stb.
Valószínűleg már talált valaki mást, de azért megpróbálhatod.
Szerintem ultragáz a netet "kapcsolattartásra" használni.
A net arra jó, hogy RÁBUKKANHATSZ olyan infókra és emberekre, amikre nem találnál a net nélkül. De onnantól át kéne vinni az ÉLETBE az a kapcsolatot!
Ha 3 levélváltásból egyszer sem kezdeményezted ezt, pedig a lány zöld utat adott, az simán érdektelenséget, ha ugyan nem visszautasítást éreztet a férfi részéről.
Szóval ha továbbra is csak levelezgetni akarsz vele és ez a hosszú távú terved, akkor ezt buktad, mert ez nem perspektíva annak, aki párkapcsolatot akar (érinteni, szagolni, együtt élni, együtt járni társaságba, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!