Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavatóra hívás-milyen szöveget írjak egy srácnak, ami után tuti nem utasít el?!
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 01:33
1/9 anonim válasza:
tied a testem baby feltélei: .
.
. itt leirod mit kell tennie hozzá :D
3/9 anonim válasza:
Szia!
Szeretnélek felkérni, hogy szalagavatón legyél a táncpartnerem!
(a végén én is szívesen elfurulyázok neked valamit, ha szeretnéd ;))
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem kell lépnem, ha nem egy idegennel akarok táncolni. :/ De őt sem ismerem annyira, ezért vagyok bajban.
2014. aug. 14. 01:39
6/9 anonim válasza:
Akkor azt hogy szia, tudom hogy nem ismerjük egymást annyira, és fura kérés, de szeretném ha szalagavatón táncolnál velem, vagy vmi ilyesmi. Nem kell ezt agyonbonyolítani. Vagy úgy megfogalmazni hogy kérés legyen, hogy szeretnéd megkérdezni hogy táncolna-e veled... nem olyan bonyolult. Ha egyáltalán nem akar, akkoor meg fejre is állhatsz mert úgyis nemet mond, de azért reméljük a legjobbakat ;)
7/9 anonim válasza:
Rajtam gyakorolhatsz privátban ha gondolod. :D Pont most lesz nekem is szalagavató, de nekem már van párom szerencsére.
8/9 anonim válasza:
Megkérdezted már?
Szerintem se kell túlbonyolítani, elég, ha elmondod neki,hogy szeretnéd, ha táncolna veled, mert nem akarsz vadidegennel táncolni.
9/9 A kérdező kommentje:
Még nem.
2014. aug. 17. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!