Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után írjak neki?

Figyelt kérdés
2 hete elmentünk a tűzijátékra egy kisebb társasággal és megismertem egy srácot. Nem sokat beszélgettünk, de mégis egyértelmű volt, hogy tetszünk egymásnak. Aztán kérdezte, hogy tudok-e főzni, én mondtam, hogy igen és mondta, hogy főzzek neki valamikor. Aztán amikor szétszéledt a társaság, odajött elköszönni és úgy félig meddig megölelt és azt mondta, hogy ne felejtsem el ezt a főzés dolgot. Utána bejelölt facebookon, de nem írt rám. Én nem igazán tudtam eldönteni, hogy most nekem kéne-e őt invitálni vacsorára, vagy várni, amíg ő keres. Végül nem léptem semmit, mert közben egy közös barátunktól hallottam, hogy elég nagy nőcsábász a srác és gondoltam, hogy ez esetben inkább nem adom alá a lovat azzal, hogy még én írok neki. Már kezdett is kimenni a fejemből ez a dolog, főleg hogy holnap elutazom egy hónapra, de most like-olta az egyik képemet facebookon, így eszembe jutott a srác és hát egyértelműen tetszik. Szerintetek kéne neki írnom, hogy majd főzök, ha hazajöttem külföldről? 23/L
2014. aug. 30. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Azt csinálsz amit akarsz!
2014. aug. 30. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Kéne neki írni,de nem ezt.

Inkább kommentelj valami jópofát az egyik fotója alá, hogy lássa, emlékszel rá és nyitott vagy a kommunikációra.

2014. aug. 30. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is főz valaki? :D

Amúgy írj neki, ha akarsz. Nincs abban semmi.

2014. aug. 30. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:

őszinte leszek, ha már hallottad, hogy nőcsábász neee.

nem rég én is megismertem egy fiút, látszott rajta, hogy tök oda van értem, meg minden, és ő még irt is nekem, végül kiderült később, hogy csak megakart fektetni, barátnőmre meg folyamatosan nyomult, azelőtt, hogy megismertem, a közbe miközben nekem irt, és azóta is...

persze, lehet nálad más a helyzet, de én nem most fogtam ki először ilyen nőcsábász pasikat, és sose tudtam dűlőre jutni velük...még ha tetszetek is :/

2014. aug. 30. 01:04
 5/6 A kérdező kommentje:
pont most írtam neki... :( végül is nem hívtam meg, csak megkérdeztem, hogy meggyógyult-e (mert amikor találkoztunk, beteg volt)és mondtam, hogy nem felejtettem el a főzést, de most elutazom...
2014. aug. 30. 01:08
 6/6 Kaattaa válasza:

Szerintem nem kellett volna! Hagyni kell, hogy a férfi kezdeményezzen, mert ha folyamatosan te fogsz, akkor csak szépen hátradől, mert tudni fogja, hogy te mindent megteszel. Szerintem kommentelj ezentúl valami jópofát a képei/posztjai alá és várd meg, amíg Ő ÍR RÁD. Ha nem teszi meg, szerintem az egyértelmű, hogy mit jelent...

U.I.: Én azt hiszem el, amit a saját szememmel látok és tapasztalok. Szóval én a helyedben először megbizonyosodnék róla, hogy tényleg nőcsábász-e....

2014. aug. 30. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!