Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után írjak neki?
Kéne neki írni,de nem ezt.
Inkább kommentelj valami jópofát az egyik fotója alá, hogy lássa, emlékszel rá és nyitott vagy a kommunikációra.
Nekem is főz valaki? :D
Amúgy írj neki, ha akarsz. Nincs abban semmi.
őszinte leszek, ha már hallottad, hogy nőcsábász neee.
nem rég én is megismertem egy fiút, látszott rajta, hogy tök oda van értem, meg minden, és ő még irt is nekem, végül kiderült később, hogy csak megakart fektetni, barátnőmre meg folyamatosan nyomult, azelőtt, hogy megismertem, a közbe miközben nekem irt, és azóta is...
persze, lehet nálad más a helyzet, de én nem most fogtam ki először ilyen nőcsábász pasikat, és sose tudtam dűlőre jutni velük...még ha tetszetek is :/
Szerintem nem kellett volna! Hagyni kell, hogy a férfi kezdeményezzen, mert ha folyamatosan te fogsz, akkor csak szépen hátradől, mert tudni fogja, hogy te mindent megteszel. Szerintem kommentelj ezentúl valami jópofát a képei/posztjai alá és várd meg, amíg Ő ÍR RÁD. Ha nem teszi meg, szerintem az egyértelmű, hogy mit jelent...
U.I.: Én azt hiszem el, amit a saját szememmel látok és tapasztalok. Szóval én a helyedben először megbizonyosodnék róla, hogy tényleg nőcsábász-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!