Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mit szólnátok ilyenhez? Taszítóan hat? 20/F
Megmondom őszintén, hogy nem tudok eleinte jól beszélgetni. Lámpalázas vagyok az ismerkedés kezdetén. De hosszútávon is nálam nem működik, ami másoknál hogy ismerkednek és minden összejön. Épp ezért arra gondoltam, hogy ezentúlis ismerkedek és barátkozok; viszont hogyha látom hogy tényleg van valami közös és szimpatikus is a hölgy, akkor megmondom neki őszintén hogy nekem szimpatikus, és ha nincs ellenére, szeretném ha komolyabban is ismerkednénk (nem automatikusan kapcsolatot jelent, de akár azt is).
Titeket egy ilyen kijelentés taszítana vagy nem ilyesztene meg? Milyen tanácsot tudnátok még adni?
Köszönöm :)
20/F
Három kategóriám van:
- Fiú akitől nem akarok egyáltalános kapcsolatot mert nagyon nem az esetem
- Fiú akiről egyelőre nem nyilatkozok, nem kifejezetten az esetem, de simán meg tud győzni a személyiségével
- Fiú aki az esetem de sz*ar stílussal simán megy a levesbe.
Az első kategória csinálhat akármit nem változtat az eredményen. A második kategória esetén inkább riasztóan hat, hiszen még azt sem tudom akarok-e tőle valamit, a harmadik kategória ahol kölcsönös a szimpátia már elsőre is ott pozitív. Szóval igen, függ attól a lány mit gondol rólad. Ha az ő részéről is látod az egyértelmű szimpátiát nyugodtan megmondhatod neki, hogy már egy beszélgetés alapján is úgy érzed kedveled.
Fiú vagyok de szeretném elmondani a véleményemet :)
"Épp ezért arra gondoltam, hogy ezentúlis ismerkedek és barátkozok"
Ez szupi. oldottab a hangulatod, és jól érzed magad. Önbizalommal telinek láthatnak, ami vonzalmat ébreszthet. Csak ez ne egy szerep legyen, hanem önmagadat add így is!!!
"viszont hogyha látom hogy tényleg van valami közös és szimpatikus is a hölgy, akkor megmondom neki őszintén hogy nekem szimpatikus, és ha nincs ellenére, szeretném ha komolyabban is ismerkednénk"
Erről viszont azt gondolom, hogy elrontja a "varázst", tehát erőltetettséget érzékeltethet.
Ebben az esetben jobb megoldás szerintem nem beszélni erről, hanem kimutatni, testbeszédben pl, vagy kétértelmű dolgokat mondani, ami elgondolkoztathatja stb.. Ezeket a nők könnyen leszűrik, elkalandozhatnak, és az jó.
Ajánlom az első benyomás c. könyvet :) (enkór)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!