Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, csajok, ti ehez mit szólnátok?
A lényeg hogy imádom a nők illatát. Mivel reltívan magas vagyok(191 cm) ezért ha tömegközlekedéssel utazok, vagy boltban a pénztárnál állok, akkor mindig nekem tetsző nők mögé szoktam állni. Ilyenkor egyszerű úgy csinálni mintha valamit néznék, vagy a buszon villamoson a sebesség miatt kicsit előre dölök, és akkor jöhet a szagi:)
Igazábol egyszer lebuktam, egy gyönyörü kis barna hajú csaj pont akkor fordult meg, amikor megszagoltam a haját. A kis csaj nagyon kedvesen kinevette a dolgot(csillogo szemekkel, mintha egy jó viccet mondtam volna) én viszont gyorsan tovább áltam. Később végig gondolva meglepődtem a dolgon, mert azt hittem a nők csunyán reagálnánának erre, viszont ha több eszem lett volna még beszélhettem volna is a kis csajjal, hiszen annyira vidáman reagálta le a dolgot.(talán)
Csajok ti mit szolnátok ha megszagolnálak titeket (egyébként jó az orrom így nem kell közel állnom hozzá:)
26f
Mert eddig aztán olyan rohadt sok sikerem volt a nőknél:) Ezen a skálán majdnem a nullán mozgok. A lány sem hiszem hogy egy másodperc alatt felmért volna. ( ha akkora macsó lennék valszeg nem szagolgatnám a nőket a négyes hatoson:)
Egyébként a válaszok számából már érezhető hogy mit gondolnak a lányok erről.(beteges, hülye szokás) A másik lánynál csak szerencsém volt, vagy egyszerűen csa jó a humorérzéke.
Hát figyi, akkor valószínûleg szerencséd volt, nem kellett volna elszalasztanod a lehetôséget. De ne rágódj rajta, nincs értelme. Ha ez vigasztal, habár egy jó 8 évvel fiatalabb vagyok nálad, de én is sikertelen vagyok a lányoknál, pedig normálisan nézek ki. Nekem már gyomoridegem van ettôl, és depressziós vagyok tôle, szóval gondolom mit érzel. Nekem egy lány barátom mondta, hogy nekik sokkal fontosabb a külsô, mint a srácoknak. Nekem nincsenek nagy igényeim, csak a szerelmet keresem, de ez van, ez adatott.:(
Ha gondolod írj rám, "oszt" sírjunk egymásnak.:)
1. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!