Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit szólnátok hozzá, ha a férfi ezt kérné tőletek?

Figyelt kérdés
A srác akit megszerettetek és akivel jártok arra kérne titeket, hogy tegyétek le a cigarettát. Évek óta dohányoztok, de ő azzal indokolná kérését, hogy csak elmegy a pénz a cigire és ő szeretne még hosszú időt veletek tölteni. Megtennétek a kedvéért, hogy leszoktok a cigiről?
2015. szept. 7. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Habár én nem dohányzom, de ha ebben a helyzetben lennék és látnám, hogy a másiknak ez fontos akkor megtenném.
2015. szept. 7. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Magamért elsősorban, másodjára a páromért. De ha nagyon zavarná, és szeretném, akkor letenném. Amúgy igaza van.
2015. szept. 7. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Én meg alapból nem ismerkedem dohányosokkal. :)
2015. szept. 7. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Én sem dohányzom, így nem tudom, hogy mennyire lesz hasznos a válaszom...

De ha annyira zavarná ez a barátomat, akkor megpróbálnék leszokni a cigiről!

Nekem volt egyszer egy olyan barátom, aki miattam akart leszokni a cigiről, mert én nem dohányoztam és nem is kifejezetten preferáltam, hogy ő elég erős dohányos (viszont sosem kértem, hogy miattam szokjon le).

Szerintem ne a másik miatt tegyük le a cigit, hanem a saját egészségünk miatt.

2015. szept. 7. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

1. Ha téged zavar a dohányzás, akkor minek ismerkedsz olyan lánnyal, aki dohányzik?

2. Ha már olyan lány a barátnőd, aki már a megismerkedésetekkor is szívta, akkor meg miért akarod őt megváltoztatni? Ha akkor jó volt a kezdetben, akkor most miért nem jó?

3. Fogadd el őt úgy, ahogy van! Ne akard a másikat megváltoztatni!

4. Ha a csaj le akar szokni, akkor leszokik, de nem miattad, hanem maga miatt, mert ez az ő döntése volt!

5. Olcsó trükk, hogy elmegy a pénz a cigire, és hogy szeretne még hosszú időt vele tölteni. Lehet, hogy a cigi drága és büdös, de sok más is hasonló dolog is drága. Sokan nem a dohányzásba és az ebből jövő betegségekbe halnak meg, hanem másba.

2015. szept. 7. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

ui.: A válaszom lemaradt a kérdésre:

Nem dohányzom, de ha dohányoznék, akkor megkérdezném, ha nem szereti a dohányzást, akkor minek van velem? Ha kezdetben jó volt, most miért nem? Meglepődnék és elgondolkodnék azon, hogy most ez a srác tényleg szeret-e engem, miért nem fogad el úgy, ahogy vagyok, és ha szeret, akkor miért akar megváltoztatni?

Saját döntésem lenne, ha egyszer leszoknék, nem egy külső személytől jövő, még ha az a szerelmem lenne is.

2015. szept. 7. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, mint ahogy meg is tettem. 23/l
2015. szept. 7. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a ne ismerkedj dohányossal, ha zavar. Nekem feleségemet zavarta 2 évig együtt volt velem így is jött a baba letettem ennyi. Attól, hogy valakinek van valamilyen szokása ami téged zavar még szeretheted...

Többször kérdeztem tőle, hogy letegyem-e, de azvolt mindig a válasz, hogy "Ha neked jólesik". Ha megkért volna rá letettem volna, de tényleg jól esett, a baba miatt meg le is tettem ahogy teherbe esett :)

2015. szept. 7. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sem ismerkedem dohányos nőkkel, de sajnos így sokkal nehezebb volt, mert amikor én kerestem 2007-2010 a nők 90%-a dohányzott....most meg a szeretőim is úgy válogatom, hogy nem dohányost :P
2015. szept. 7. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:

anno letettem a cigit egy srác miatt

hát nem bántam meg az tuti 18évig éltünk együtt :-)

2015. szept. 7. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!