Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, szeptember óta vagyunk csoporttársak egy délutáni suliba, heti kétszer találkozunk ott. Elég kevés szünet van az órák között mivel felnőtt képzés olyankor szoktunk beszélni de úgy csoportosan a többiekkel együtt. Én elég nehezen kezdek beszélgetéseket, és ammenyire észrevettem ő is ilyen. Nem vagyok benne biztos, hogy lenne-e esélyem nála a másik meg, hogy azt se tudom van-e párja, mert ő se beszél túl sokat meg amikor igen akkor is inkább az iskolai dolgokról. Nagyon felsülni nem szeretnék a dologgal mert másfél év még vissza van a suliból és lehetne kellemetlen a dolog Hogy lehetne nem túl nyilvánvaló módon megtudni, hogy van-e párja? Mert szerintem az kicsit gyanús lenne ha hirtelen felhoznám a társaságba a dolgot. Más viszont nem nagyon jut eszemeb, szóval tudnátok valami tanácsot adni, hogy lehetne?

25/F

2015. nov. 29. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Először próbálj vele nem sulis dolgokról beszélgetni, hanem hogy pl. láttál egy jó filmet, ő látta-e stb., kicsit indítsd be a beszélgetést, kérdezd meg, mi a véleménye az aktuális dolgokról, akármi, csak lássa, hogy érdekel a véleménye. Később kérdezheted a családjáról, esetleg viccesen megjegyezheted, hogy "de jó a barátodnak, hogy minden nap láthatja a mosolyodat", aztán remélhetőleg reagál rá valamit, és ez nem is ciki, hiszen ez megfelel egy bóknak. De ha nem akarsz ilyen kerülőutakat, akkor ha már kicsit jobban ismeritek egymást, el is hívhatod egy közös programra, ha el akar menni, úgyis elmegy. Ha nemet mond, akkor sincs veszve semmi, egy idő után oldódik a kellemetlen hangulat, és legalább nem emészted magad az egészen.
2015. nov. 29. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!