Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrál a magasságom pár keresésnél, Szerintetek is sok a 198 cm magasság?
Én odavagyok a magas pasikért. Minél magasabb, annál férfiasabb.:) Nem is hallottam még ilyenről, hogy valaki azért érezné rosszul magát, mert magas, de komolyan:)
Amúgy mindenkinek van baja, hiszen az alacsony srácok meg azért frusztráltak, de azt még meg is értem..
27N
Ez a magasság egy hatalmas nagy hátrány, és egy annál nagyobb előny is lehet:
Ha nagyon vékony vagy, még ha sportos is, mint pl egy focista, az nem fog jól állni
Ha nem tökéletes a tartásod, vállalhatatlanul fogsz kinézni
És az utolsó, hogy ha nem vagy arányos az szintén nagyon látványosan látszani fog
Szerencsére mind a három dolog befolyásolható, diéta, konditerem, sok nyújtás, csak így nagyon röviden és tömören...
Nézd meg pl az amerikai pankrátorokat, Randy Orton, vagy Edge, mind 190 fölött vannak, és kjól néznek ki (no homo), de ott van a színészek között pl Chris Hemsworth, Vagy sportolók közül Michael Phelphs...
Ez egy hatalmas nagy előny, csak ki kell használni, ami sok munkával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!