Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ismerkednétek tovább olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek tovább olyan nővel, aki szokott egymagában otthon inni?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel és tegnap elszólta magát hogy szokott esténként egyedül otthon alkoholt inni. De persze mindjárt hozzátette, hogy nem alkesz meg ritkán szokott stb.
2015. nov. 28. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha inni otthon, egy üveg cider vagy sör. De több sosem!
2015. nov. 28. 21:24
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Bezzeg, ha egy pasi bontana fel egy üveg sört a meccs mellé, a kutya se szólna :D

Szerintem semmi gáz nincs abban, ha valaki megiszik otthon egy üveg sört vagy egy pohár bort filmezés vagy olvasás közben.

Ha egy pasi azért dobna, mert szeretem a bort, még csak nem is zavarna. Megköszönném, hogy felszabadította azt az időt, amit az idióta s-ggére szántam volna :D

2015. nov. 28. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!