Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudjam azt, hogy van valaki más az életemben?
Figyelt kérdés
Utálok hazudni, de másképp nem lehetne lerázni. Hogy kell ezt csinálni? Kérlek, ne írjátok, hogy legyek őszinte, és, hogy gyerekes vagyok.. Köszi a válaszokat! Mivel "bizonyítsam" ezt? Hogy csináljam?2015. nov. 27. 11:39
1/8 anonim válasza:
Ne hazudj, hanem tényleg keress valaki mást.
2/8 anonim válasza:
Sajnos néha a hazugság segít. Egyszerű. Kamuképek a mobilodon, kamuprofil az illetőről és kapcsolatban vele az fb-n. Profibb szinten megkéred vmelyik barátnődet hogy keressen valakit neked kamupasinak. Rokon, ilyesmi...
3/8 anonim válasza:
Bocs, hogy tőlem kell megtudnod, de gyerekes vagy. Egy gyerek hazudná azt be, hogy fáj a feje, csakhogy ne kelljen iskolába mennie, te pontosan ezt csinálod, azaz csak akarod csinálni, de még ahhoz is hülye vagy, hogy kitaláld magadtól. De persze neked van igazad és te állsz morális magaslaton hozzám képest, elvégre én csak simán megmondanám neki, hogy nem akarok vele lenni, de te a nyilvánvalóan felnőtt emberre valló erkölcsöd szerint akarsz cselekedni és hazudni akarsz. Ügyi vagy nagyon, tessék itt egy keksz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kekszet, finom volt.
2015. nov. 27. 12:10
6/8 A kérdező kommentje:
A sztori nem lényeg, amúgy is elég bonyolult a helyzet, nem szeretném, hogyha rájönne, hogy kiírtam ide egy kérdést ezzel kapcsolatban.
2015. nov. 27. 12:30
7/8 anonim válasza:
Privátban is leírhatod, de nem mindegy, kivel szemben és miért kellene ilyen eszközhöz folyamodni.
8/8 anonim válasza:
Bocsi,de randizgatsz mással!Mond ezt.
Minek kéne bizonyítani neki, hogy ki az a másik,meg hogy néz ki? Az a pasi,aki ezt nem hiszi el, az menjen ahova akar. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!