Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől függ hogy egy nőnek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ hogy egy nőnek nem számít annyira a külső és hogy nagyon számít?

Figyelt kérdés
Mi határozza ezt vajon meg.... Általában olyan nők, akik azt mondják hogy fontos a külső, mind el is utasít. De az olyan nők akiknek nem olyan fontos a külső és ezt mondják is, bizony hajlandóak ismerkedni velem
2015. nov. 25. 15:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9. majd ha legalább 10 ezer nő utasít vissza akkor mond ezt!!! Nem ezer viccelsz :D az még reprezentatív sem
2015. nov. 25. 16:56
 12/22 A kérdező kommentje:

bocsi 9-es :)

Amúgy 170 nem alacsony, ha valóban annyi vagy és 165 cmel több átlagos külsejű barátnőre tettem szert.

2015. nov. 25. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
11: Ezer már bőven reprezentatív egy olyan kis városban, ahol lakom. Amúgy is, nagyjából 10 kezdeményezésből már lemérhetőek az esélyek, 100-ból meg végképp, hiszen általában akkor is akad 1-2, aki ad esélyt az embernek. Nekem 1013-ból még egy sem! Soha! Fogalmam sincs, milyen dolog az, ha szemeznek az emberrel, fogalmam sincs, milyen az, ha egy lány rám mosolyog. Mert ezek egyike sem történt meg soha. Azt viszont tudom, milyen az, ha undorral néznek az emberre, hiszen azt nap, mint nap tapasztalom.
2015. nov. 25. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Mindenkinek számít a külső. Azonban nem mindegy, hogy mennyire! Vannak akik külsőség mániások. Szoli, műcuccok, kondi, kocsi, pénz...csak ez a lényeg. A belső értékek sokadrangúak. De tudni kell, hogy ez NEM normális! Ez is a mai beteg világ, beteg társadalom torz hozadéka. Egy egészséges lelkületű nő/férfi nem tartja a külsőt fontosabbnak a belső tartalomnál! És ehhez nincs köze annak, hogy az adott személy mennyire szép vagy épp csúnya. Nem igaz, hogy csak az átlag alatti külsővel megáldott embereknek fontosabb a belső, mint a külső! Nem igaz, hogy ez csak azért van, mert nekik nem jut jobb...
2015. nov. 25. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

10!

Az, hogy azt mondta nem vagy az esete semmit nem jelent. Ez mindössze annyit tesz, hogy van egy ideálja, amibe te nem fértél bele...de ez nem jelenti azt, hogy nem talál a külsődben valami vonzót. Szóval ha végképp nem jöttél volna be külsőre, 1000%, hogy semmiféle nyelvcsata nem lett volna a randi végén.....kapcsolat meg végképp nem.

2015. nov. 25. 17:52
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
Minden nőnek kizárólag a külső számít, legfeljebb egyesek válogatósak, mások még válogatósabbak.
2015. nov. 25. 18:04
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Nálam a külső kevésbé számít, de számít azért. A vonzalom kell, de nem a tipikus szépfiúkra bukom, hanem jobban megfog egy karakteres arc. Viszont más tényezők jobban számítanak: személyiség, intelligencia, kisugárzás, stb. És mivel olyan férfi a világon nem létezik, aki minden területen kimagasló lenne, ezért nekem elég egy optimális, még pont elfogadható szint mindenből. Ha az összes terület megfelelő arányban van, akkor az nekem bőven elég a vonzalomhoz. Na ilyen a párom. Ő nekem épp elég vonzó, elég intelligens, nagyon szeretem a személyiségét, ettől számomra ő az ideális férfi. Külsőre amúgy szerintem átlagosnak számít, bár nekem a többi tényező miatt a világon a legvonzóbb.
2015. nov. 25. 18:28
 18/22 Tiboo Martino ***** válasza:

Az én lényemnél nagyon, csakis a külső számított, mert kizárólag az alapján ítéltek meg (elég kegyetlenül), ismerkedni egy lány/nő sem akart velem az elmúlt évtizedben, még barátilag sem. 20-26 éves koromig csakis becsmérlő pofavágások, beszólások, nyilvános megalázások sora várt rám, ráadásul ok nélkül utcán, szórakozóhelyen, stb. (volt mindenféle típus, csúnya, szép, vékony, kövér lány is) Ezek mindennaposak voltak heti minimum 5 alkalom megvolt(egy ideig jegyeztem az összeset). Viselkedésemről régi ismerős lányok azt mondták, túl udvarias és kedves vagyok, legyek lekezelő a nőkkel, mert az jön be manapság és akkor biztos lesz valakim! Sajnos nem tudom, hogyan kell proszónak lenni a nőkkel, de nem is akartam soha. 26. évem betöltve, meg tudomást szereztem róla, hogy az ismerősök barátnői/feleségeik úgy neveznek: "a ronda gyerek". Így az évekig tartó semmi pozitív után végképp kész lettem lelkileg. Az utóbbi 4 évben már nem is mertem rápillantani egy nőre sem. Vannak időszakok amikor sokat gondolkozok, hogy itt hagyom a Földet, nem sok értelme van párkapcsolat és szex nélkül élni. Nem tettem (még), mert azért szeretem az életet, még a magánnyal és keserűségekkel együtt is.

Érdekes, hogy a srácoktól és férfiaktól oyan véleményeket kaptam, hogy: "jó fej srác", "jó képű", "jó kiállású", "szépfiú kategória", "azt hittem nőfaló vagy!".

Ezek után bánom, hogy Isten full heterónak teremtett, így én csak a puncit szeretem(imádtam) és ez nem fog változni, sajnos! :(

30/F

2015. nov. 25. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed akkor nem számít a külső.
2015. nov. 25. 19:45
 20/22 anonim ***** válasza:

# 9 Időpont ma 16:52 - Apám is ekkora, neki a magasságával soha nem volt gond, és nyugi, nem azért, mert változtak az emberek.

Nem ismerlek, úgyhogy nem tudom megítélni, hogy azoknak a csajoknak mennyire volt igazuk. Az tény, hogy ha sokszor hallod, hogy leírnak, akkor beépül a saját énképedbe. Nekem a saját családom cseszett ki velem ilyen téren, és máshonnan sem kaptam pozitív megerősítést, csakhogy én túl makacs voltam, és nem voltam hajlandó elfogadni azt a képet magamról, lassan, nem könnyen, de sikerült kiirtani azt a beidegződést, amit ők ültettek el belém. Most már teszek a megjegyzéseikre, és jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észreveszik, már nem vagyok láthatatlan, és szívesen vannak a társaságomban az emberek.

2015. nov. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!