Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számíthatok egy társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok egy társkereső oldalon ilyen személyiséggel és külsővel? Melyik oldalakat ajánljátok?

Figyelt kérdés

Még nem érzem elérkezettnek az időt (friss szakítás, ki akarom várni, amíg túl leszek rajta, és nem pótlékot keresek a nagy Ő-ben), de előre kell néznem. Mivel kissé antiszociális könyvmoly vagyok, nem járok szórakozni, a munkahelyemen nincsenek korombeli férfiak, csak a társkereső oldalakat látom megoldásnak, ha nem akarok magányosan, öreg, bolond macskás hölgyként meghalni. (Sajnos látok rá némi esélyt, és nem is a macskákkal van gond ebben a felsorolásban, azokat imádom.)

Én a kedves szomszédlány típusnak tartom magam, némi öniróniával, egy csípet otthonról hozott feminizmussal és függetlenségi vággyal. Nem vagyok egy háziasszony típus (nem tudok főzni), nem vágyom esküvőre, a gyerek is kérdéses, (néha hajlok rá, néha nem, jelenleg szándékosan nem tervezem - el sem tudnám tartani), de egy komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretnék, happy enddel, nem pedig pár hónapos, egy-két éves kalandot. Tudom, előre nem lehet tudni, mi lesz, és meddig tart, de most a szakítás miatt kissé elegem van a bizonytalanságból. Erre vágyom, kész.

Inkább aranyosnak mondanak, mintsem szexinek, ez köszönhető annak, hogy kb. 5-8 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál, arcra és testre is. (Ami ebben a korban még nem előnyös.) A smink nem segít, próbáltam, nem lettem idősebb. Pici lány, pici cici, soroljam?

A problémám az, hogy egy-két esettől eltekintve mindig bevonzom az ijesztő, túl érzelmes (egy levélváltás után szerelmet valló, egy beszélgetés után kérés nélkül a ház előtt váró, facebookot feltörő - szintén egy beszélgetés után) srácokat és a pedofil hajlamú férfiakat.

Én egy rendes, kedves, helyes, tisztességes, őszinte, önállóságra törekvő, korombeli fiúra vágyom, aki az ijesztő skálán is a határ alatt marad, tud és akar küzdeni értem és a kapcsolatunkért. Vannak ilyen férfiak a társkeresőkön? Ráakadhatok egyre? Érdemes lenne majd regisztrálnom? Ha igen, melyik oldalakat ajánljátok? Vagy kezdjem járni a menhelyeket, és szerezzem be az első macskát?

Köszönöm a válaszokat!

23/L

2015. nov. 25. 08:02
1 2
 11/15 Perfectrush ***** válasza:

"A problémák ellen pedig én küzdöttem. Amikor pedig elegem lett, és közöltem, hogy ez kettőnkön múlik, megígérte, hogy próbálja jobban odatenni magát és kimutatni az érzelmeit [...]"

Pont most pár hete érkezek én is egy ilyen kapcsolatból, ahol a lány játszotta ezt el velem. :)

Azóta én is bújom a társkeresőket, igyekszem szocializálódni és járni helyekre, hátha találok valakit. Ennyi idő alatt nyilván zéró sikerességi aránnyal. :D

Umm... nekem párskereső oldalakból a Cronos társkereső és a Páratlan tetszett a legjobban.

Ajánlom még a Tinder nevű appot is androidra.

Oh és nem utolsó sorban ajánlom szerény jómagam is ismerkedésre, ha esetleg akarsz beszélgetni vagy egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám.

Ha más nem, akkor egy új barát /beszélgető partner mostanában jól jönne nekem is. :D

22/f

2015. nov. 25. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért nem írod ki, hogy itt keresek párt!!!
2015. nov. 27. 16:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, félreértesz, nem ez a szándékom. A többieknek köszönöm a válaszait, ha elérkezettnek látom az időt, megfontolom a tanácsaitokat. A főzésen próbálok javítani, szeretnék megtanulni rendesen, legalább néhány finom dolgot, csak a magam kedvéért, de eddig még nem nagyon került ki ehető a kezem alól. Sütit már sütöttem, abba nem halt bele senki. Viszont, nem azért akarok megtanulni főzni, mosni, vasalni, hogy a párválasztásban "előnyöm" legyen, hanem, mert szeretnék önálló lenni, nem másoktól függeni. Sem anyagilag, sem a konyhában. Ugyanezt elvárom egy férfitől is, hogy ne az anyjaként, a dadusaként, a cselédjeként vagy a k*vájaként nézzen rám, hanem a barátnőjeként, a társaként. Ahogy én sem egy pótapukát, egy inast, egy szakácsot vagy egy hímringyót keresek. És ne mondjuk azt, hogy egy tökéletes nő/férfi az összeset magában hordozza. Nem ez tesz valakit tökéletessé.

Az pedig, hogy tökéletes férfi... te nem a tökéletes nőt keresed? Nem azt, akit te, a hibáival együtt is tökéletesnek látsz? És nem csak azt mondod rá, hogy "jól elvagyunk, jó lesz egynek". Én sem vágyom többre.

Mindenkinek köszönöm, aki írt!

2015. nov. 29. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lesz probléma a társ keresésedben! :)

Nem tudom ki hogy van vele, de én jó érzéssel olvasom az írásod. Teljesen normális a hozzáállásod, s ne aggódj nem leszel macskás anyóka! :)

Kitartást s fel a fejjel! Megfogod találni a boldogságot! :)

F/23

2015. dec. 27. 17:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Próbálok reménykedni. Azóta beszereztem egy hörcsögöt. Biztos, ami biztos.
2015. dec. 28. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!