Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen képek legyenek egy férfiről egy
társkereső oldalon?
Mos, főz, takarít, és bevásárol!
2015. nov. 22. 20:31
2015. nov. 22. 20:32
3/13 A kérdező kommentje:
2: Tehát vegyek egy halom játékpénzt, és parádézzak vele, mintha igazi lenne? :D
2: Az ilyen képeknek a NAV szerintem jobban örül. :D
2015. nov. 22. 21:00
Én mindenkinek szoktam válaszolni. Kivéve a perverzeknek meg akik jóval idősebbek!
A képről meg annyit, hogy nekem igazából mindegy, milyen beállítású, hogy van-e kép egyátalán. Számomra csak az nem jön be, ha valakinek félmeztelen kép van kint. Akkor inkább ne legyen kép szerintem. :-)
De lehet, hogy velem van a baj! :-)
2015. nov. 22. 21:05
Az én érdeklődésemet leginkább a túrázós, kirándulós, kalandokat keresős képek keltenék fel. Félmeztelen képek nem kellenek, nálam ez elég visszás érzést kelt.
2015. nov. 22. 21:10
Kedves kérdező tudod az a baj, hogy társkeresőn egy nőre kb. 10 férfi jut, tehát tök mindegy milyen képet raksz ki magadról meg milyen szöveget írsz, ha nem nézel ki nagyon jól esélyed sincs.
2015. nov. 22. 21:40
A tükörben feszítős képektől konkrétan hányni tudnék.
Amiket te leírtál, szerintem teljesen részletkérdés, hiszen pont TE számítasz, és nem az, hogy milyen fa van a háttérben. Mondjuk pont az előbb láttam olyat, hogy fel van töltve 5-6 fotó, de mindegyiken napszemüvegben van a srác. Na az mondjuk nem tetszett, hiszen nem lehet rendesen látni, hogy néz ki az illető.
A fizikai adottságaidról meg.....hidd el, sokkal jobb, ha már a fotón látszik milyen vagy, és akkor tényleg csak az ismerkedik veled, akinek bejössz, nem pedig a találkozón lepődik meg, hogy "ja, a fényképek alapján nem erre számítottam"...
27N
2015. nov. 22. 22:07
Lehetőleg felismerhető legyen rajta(ne takarja haj az egész arcát).És legalább az ilyen képeken erőltessen valamiféle ápoltságot magára.A direkt pózolós képek nem tetszenek.
2015. nov. 22. 22:07
Nálam eleve elássa magát az,aki félpucér profilképet rak ki magáról,vagy a dereka alatti részről.Még a kocsival pózolós képektől vagyok rosszul,semmi fantázia,de még az a kategória,akinek visszaírok,ha nem azzal kezd egyből,nuku ismeretséggel,hogy mit csinálna velem az ágyban.Akkor egyértelműen ruhás profilképed legyen,ha annyira nem akarod fitogtatni az izmaidat,de akkor valami normális minőségű szelfi esetleg,vagy a hobbid közben olyan,amin szemből látszol,vagy bármi,amin jól látszol.
2015. nov. 23. 18:37
Kapcsolódó kérdések: