Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen pasiknak milyen sikerei lehetnek a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
40 feletti korához megfelelő átlagos külső kis kopaszodás, pocak Stb. Akik inkább 30 alatti fiatal nőkre írnak mindig rá "ismerkedünk?" szinttel. Nem túl okos nem olyan beszédes átlagos fizetés. Sok ilyen pasit látok próbálkozni a társkeresőkön. Vajon ilyen szintű pasik csak írogatni feleslegesen mert tényleg senki nem ír vissza vagy azért tud beszélgetni egyes nőkkel és osszejon esetleg kapcsolat vagy egyéjszakás is?
2015. nov. 24. 07:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Elhanyagolt külsejű átlagos kapuzárásos pasikra gondolok
2015. nov. 24. 07:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Vaktyúk is talál szemet.

Kérdéses hogy mennyit, és mennyi belefektetett energia árán.

2015. nov. 24. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább a saját pénzüktől megvadult 28-39-eseket látom a társkeresőkön, főleg azokon, amelyeken fizetni is kell és állítólag több szolgáltatást kapnak az oldaltól. Az egész viselkedésük abszolút eröltetett.
2015. nov. 24. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Voltam fönn egy ideig társkeresön és folyon megtaláltak az ilyenek. Mindig visszaírtam, hogy saját korabelieket kéne keresni, mert én a lánya lehetnék.

Rühellem az ilyen idös férfiakat, akiknek csak a fiatalabb nök kellenének.

2015. nov. 24. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Cseszed meg :-P Egy negyvenes az miért kapuzárási pánikos? Az olyan 55 felett jön :-P

Egyébként meg negyvenes, sportos testalkatú (nulla pocak :-P), kb. harmincnak kinéző férfi vagyok és rendszeresen társ keresőzök, elég jó sikerrel. Bár nekem általában olyan adatlapom van, hogy maguktól is rám írnak a nők ;-)

2015. nov. 24. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
A kérdés nem is rólad szólt, kedves ötödik.
2015. nov. 24. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:

#6:

"40 feletti korához megfelelő átlagos külső kis kopaszodás, pocak Stb." - Ez egy negatív általánosítás a korosztályomra :-P Ez egy magára adó - és a negyvenesek adnak általában - ilyen korosztályú férfire pont nem jellemző, nem átlagos külső.

Egyébként még más hozzászólásra is reagálva, én nem keresek huszonéveseket, viszont járok rendszeresen egyetemi bulikba, szórakozó helyekre (van ilyen korosztályú baráti társaságom) és mivel kinézetre nem lógok ki a sorból, ezért amikor a 21-22 éves lányok megtudják a korom, akkor igen csak kapós tudnék lenni ... Ennyit arról, hogy mennyire zavarja őket, hogy az apjuk lehetnék :-P :-D

2015. nov. 24. 10:42
 8/9 A kérdező kommentje:

"40 feletti korához megfelelő átlagos külső kis kopaszodás, pocak Stb." - Ez egy negatív általánosítás a korosztályomra :-P

Ez nem általánosítás, hanem igazság, sajnos legtöbb ilyen, de kivételek mindig vannak pl te, hidd el ritka vagy a korosztályod között, te meg is érdemled a fiatal lányt, ha így adsz magadra, de ez kb a 20%

2015. nov. 24. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:

#8:

Engem meg pont nem érdekelnek a fiatal lányok :-P :-D

De azért én többet forgolódok a korosztályomban, már csak munka, meg üzleti élet kapcsán is és még mindig azt mondom, hogy nincs igazad az általánosítással. Oké, elismerem, lehet hogy ez társadalmi rétegződéstől is függ.

2015. nov. 24. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!