Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfóbiára megoldást találni?
Megismertem egy férfit, elég jóban voltunk. A barátságunk alatt alaposan megismertük egymás jó és rossz oldalát is. Sok időt töltünk együtt az utóbbi időben, naponta keres, kialakult a vonzalom is, nem erőltet semmit de kezdeményez. Utalgatott rá, hogy szeretne tőlem valami komolyabbat is.
Ez eddig szép és jó de... a probléma az, hogy nagyon tartok a párkapcsolattól és az elköteleződéstől. Korábban volt egy nagyon rossz tapasztalatom egy kapcsolatban, azóta el sem tudom képzelni, hogy bárkivel is együtt tudnék lenni... nem is volt rá igényem. Ezeket egyébként Ő is tudja.
Az elmúlt 1-2 évben mindenkit aki kezdeményezett finoman leállítottam. Nem tudok senkiben sem megbízni, el sem tudom képzelni, hogy bárkivel együtt legyek és nem akartam őket megszivatni...
Attól tartok, ha belemennék, hogy legyen köztünk valami több is, akkor elrontanám az egészet. Mégis hogy lehet leküzdeni ezt az érzést magamban? Szeretnék vele lenni de nem akarok egy bizalmatlan hülye pcsa lenni. Volt már valaki hasonló helyzetben akinek sikerült egy működő kapcsolatot összehoznia? Köszönöm a válaszokat!
25N
Kb. mindenkinek volt már nagyon rossz tapasztalata egy korábbi kapcsolatban...
Szóval, ha ennyire nem tudsz rajta túllépni, akkor tényleg jobb volna valami komolyabb segítséget keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!