Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kapcsolatfóbiára megoldást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfóbiára megoldást találni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, elég jóban voltunk. A barátságunk alatt alaposan megismertük egymás jó és rossz oldalát is. Sok időt töltünk együtt az utóbbi időben, naponta keres, kialakult a vonzalom is, nem erőltet semmit de kezdeményez. Utalgatott rá, hogy szeretne tőlem valami komolyabbat is.

Ez eddig szép és jó de... a probléma az, hogy nagyon tartok a párkapcsolattól és az elköteleződéstől. Korábban volt egy nagyon rossz tapasztalatom egy kapcsolatban, azóta el sem tudom képzelni, hogy bárkivel is együtt tudnék lenni... nem is volt rá igényem. Ezeket egyébként Ő is tudja.

Az elmúlt 1-2 évben mindenkit aki kezdeményezett finoman leállítottam. Nem tudok senkiben sem megbízni, el sem tudom képzelni, hogy bárkivel együtt legyek és nem akartam őket megszivatni...

Attól tartok, ha belemennék, hogy legyen köztünk valami több is, akkor elrontanám az egészet. Mégis hogy lehet leküzdeni ezt az érzést magamban? Szeretnék vele lenni de nem akarok egy bizalmatlan hülye pcsa lenni. Volt már valaki hasonló helyzetben akinek sikerült egy működő kapcsolatot összehoznia? Köszönöm a válaszokat!

25N

2015. nov. 24. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
2 év intenzív pszichoterápiával sikerült. Azóta tudom, milyen szerelmesnek lenni egy boldog párkapcsolatban.
2015. nov. 24. 23:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg terápia nélkül?
2015. nov. 24. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Mióta nincs párod? Csak mert ha régóta,több éve tart a dolog akkor érdemes ellátogatni egy szakemberhez.Amennyiben még szakítás óta nem telt el olyan hosszú idő akkor természetes,hogy az ember még bitzalmatlan kicsit.
2015. nov. 24. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. mindenkinek volt már nagyon rossz tapasztalata egy korábbi kapcsolatban...

Szóval, ha ennyire nem tudsz rajta túllépni, akkor tényleg jobb volna valami komolyabb segítséget keresned.

2015. nov. 25. 08:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék terápiát, azt hiszem az egyedüllétre voksolok.
2015. nov. 25. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek semmire rábeszélni, de mondjuk 10 év múlva kb. milyen életet látsz magad előtt?
2015. nov. 25. 18:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, akkor is egyedül leszek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy kapcsolatban legyek újra. Még azt sem, hogy pl. bemutassam a barátaimnak (nagyjából már ismeri őket és a családomat is, szóval a mostani férfival ezt nem kéne) vagy bármit, ami egy komoly kapcsolatban előfordulhat.
2015. nov. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!