Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nôk miért ítélkeznek?

Figyelt kérdés
A legtöbben, ha a képzeletbeli listájukon a pasi egy valamiben eltér, akkor elítéli, pláne ha nem olyan a külseje. Meg sem peóbál vele beszélni, megismerni, egybôl kuka. Jobb esetben nem bunkó, de legtöbbször vagy bunkón reagálja le, vagy meg sem szólal. Aztán sír, hogy a pasi akit kiválasztott a show mûsorba illô ceremóniáján, otthagyja, megcsalja... azt nem értem, ha valaki visszavesz egy kicsit az egóból, és szán energiát a normális ismerkedésre, attól nem dôl össze a világ.... és egyre több csaj húzza a strigulákat, ha a pasi valamiben nem egyezik a.kis álomlistájával, az átlagos csajok is csinálják. Ma így megy? Semmi felelôsségválalás, a pasi feleljen meg neki ha nem, akkor viszlát? És fordítva ez nem megy?

2015. nov. 21. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
isten hozott a felszínes nők világában! de ne akard megérteni a nőket önmagukat se értik meg :D
2015. nov. 21. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek igaza van sajnos, közmunkás vagyok, mert még nem találtam jobb melót, ugyanakkor nem akarok itthon sem tespedni, ezért bevállaltam, de a lányok nem hogy értékelnék az igyekezetemet, hanem ellenkezőleg lenéznek... Bezzeg egy olyan pasi kellene inkább nekik, aki otthon ül? Miért kell ítélkezni azért, mert valaki közmunkás? Azt hiszik, hogy mindig az fogok maradni?...
2015. nov. 21. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Miért próbálkozzon olyannal aki nem tetszik neki? Ez nem egy olyan dolog amit tudatosan irányítani lehet. Neked is megvan hozzá a jogod, hogy olyan lányt keress aki megfelel az elvárásaidnak.

Attól meg, hogy valaki nem tökéletes még simán megcsalhatja, otthagyhatja a barátnőjét.

2015. nov. 21. 18:01
 4/8 Missi_Key ***** válasza:
84%
te lehúznád a jó alakot a jó melleket vagy a popsit alistádról...na látod, akkor meg mit nyavajogsz mint valami gödhös kiscica?
2015. nov. 21. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Elvarasai mindenkinek vannak, de ha valaki kivalt mas dolgokat, az elvarasokbol egot eldobva le lehet adni....A kis agyamban az en tokeletes nom nem letezik, ezert hivom idealnak. Ha valaki nem egyezik neg azzal, nem bunkozom vele, vagy itelem el ismeretlenul, mert lehet a nagy ot hagyom ott..... csomoan ugy tesznek mintha tokeletesek lennenek, de pont az ellenkezoje.... nevetsegesnek tartom
2015. nov. 21. 18:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso...le,arom mekkora a melle vagy mennyire van kigyurva a feneke. Ha eletkeptelen, bunko, es felszines, akkor felolem kinezhet bombanokent is, engem nem erdekel
2015. nov. 21. 18:34
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Szerintem minden nőnek joga van eldönteni, kivel áll szóba, te is visszaküldöd a kaját az étteremben, ha sz-rul néz ki, nem?
2015. nov. 22. 01:04
 8/8 A kérdező kommentje:
szóval az embereket a kajával egy színvonalba tartod, gratulálok....
2015. nov. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!