Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék még? Úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még? Úgy érzem ezen túl semmi befolyásom sincs a pártalálásra.

Figyelt kérdés
A külsőmből úgy érzem szinte kihoztam a legtöbbet, ezen felül már természetellenes és mű lennék, bármiről elbeszélgetek az emberekkel, nyitott vagyok, sokat járok társaságba, de sehogy nem találok olyat, akivel bármit is el tudnék képzelni. Úgy érzem, hogy már csak a sorson vagy a szerencsén múlik az egész, tehát már tehetetlen vagyok és ez nagyon elkeserítő.
2015. nov. 20. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a külsődből kihoztad a legtöbbet, de belül üres vagy. Azzal kezdj valamit.
2015. nov. 21. 06:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy belül üres lennék. Írok, olvasok, zenét is tanultam (hangszeres, elmélettel együtt), egyetemre járok (nem "büfészak"), sokféle dologgal foglalkozom, szóval nem gondolom üresnek magamat.
2015. nov. 21. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, azoknak semmi köze a belső ürességhez. Az előző válaszoló az érzelmeidre próbált célozni, nem a hangszerekre és az egyetemre.
2015. nov. 21. 09:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Mit kéne csinálnom érzelmileg? Ez esetben nem értem a hozzászólást...
2015. nov. 21. 09:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Például mutasd ki őket. Bár úgy nehéz, ha senkit sem találsz megfelelőnek magad mellé.

Az érzelmi üresség pl olyan, hogy elbeszélgetsz a pasikkal, de itt ki is merül a dolog. Ők lehet akarnának többet, te viszont érzelmileg nem mutatsz feléjük semmit, így nem is tud semmi vonzalom kialakulni, mert egyoldalú az egész.

Bár nem értem, ha sokat jársz társaságba, hogy nem találsz legalább 1 olyan férfit, aki tetszene. Kíváncsi lennék, milyen elvárásaid vannak.

29F

2015. nov. 21. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy kvázi vadidegen felé milyen érzelmeket mutassak? 5 perc beszélgetés bőven kevés arra, hogy bármit is elkezdjen érezni az ember. Szerintem nem leszek ettől érzelmileg üres.
2015. nov. 21. 13:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!