Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gazdag, jó külsejű, de önbizalom hiányos fiúként mennyi esélyem van barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy semmi, mert hiába van jó külsőm meg pénzem, ha nincs önbizalmam. Nagyon rossz gyerekkorom volt, rengeteg csalódás és fájdalom ért az életben, így meglehetősen nehezemre esik másoknak megnyílni.2015. nov. 20. 15:08
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem lennél teher. Egy igazi nő szívesen segít abban, hogy helyre tedd magad. Emiatt felesleges parkolópályára tenni magad.
12/15 A kérdező kommentje:
Az mondjuk valószínű, h jelentősen javítana az önbizalmamon egy kapcsolat. Csak hát ugye találnom kell egy olyan lányt akinek van türelme hozzám, h megnyíljak neki. 23 vagyok amúgy.
2015. nov. 20. 16:48
13/15 anonim válasza:
Vannak lanyok akik imadjak a felenk fiukat ^^
14/15 anonim válasza:
Amikor megszólít egy csaj, azzal kezd, hogy gazdag vagy. Akkor majd marad, amíg ki nem dobod, és nem kapja meg a vagyonodat.
15/15 anonim válasza:
Szerintem eléggé sok. Bár lehet nem magamból kellene kiindulnom de nekem bejönnek a kicsit félénkebb fiúk. Persze számít az is, hogy mennyire vagy félénk és hogyan nézel ki, de nem gondolom ezt hátránynak. Az meg hogy gazdag vagy-e vagy sem szerintem nem számít annyira. Sok sikert! (: 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!