Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak segitségét szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak segitségét szeretném kérni! Megváltozhat?

Figyelt kérdés
Van egy 37-éves férfi ismerösöm akinek még nem volt csak egy komolyabb kapcsolata. Ami kb egy évig tartott de ő azt mondta, hogy nem szeret senkinek se könyörögni. Szerintem fél szeretni, és szeretve lenni ezt már mondtam neki de nem szólt rá semmit. Nem beszél soha szerelemről, érzelmekről mindig kerüli a témát. Szerinte ő csúnya és örül annak hogy én egyáltalán ránézek. Tényleg nem egy szép fiú de nekem tetszik, a mosolya, a humora, mindene! Régóta csak velem van kapcsolatba, barátság extrákkal kapcsolat. Elmondása szerint szeret velem lenni, és mindig örül ha láthat. De nem tudom hogy egy ilyen férfi megváltozhat? Rálehet venni valamivel, hogy kicsit jobban megnyiljon? Tényleg félhet a szerelemtől, a csalódástól?

2015. nov. 20. 10:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha valoban nem volt meg kapcsolata, akkor sok negativat kaphatott a noi nemtol, ezert nem akar kinyilni nehogy megbantsak megint. Ki "nevezte" el a kapcsolatotokat baratsag extrakkal-nak?
2015. nov. 20. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Menjen el pszichológushoz. Ennyire kevés önbizalommal csoda, hogy barátság extrákkal kapcsolatba bele tud menni. Ha régóta ilyen, akkor nem fog segítség nélkül megváltozni, mert már belerögzültek ezek a gondolatok.
2015. nov. 20. 10:57
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem lett kimondva, hogy barátság extrákkal kapcsolat. De mivel nem lép egyröl a kettöre a kapcsolatunk igy beletörödtem, hogy nem lesz köztünk több. Nem tudnék segiteni rajta valahogy?
2015. nov. 20. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem kell túllelkizni. Ha akarsz tőle valamit akkor 1 üveg bor és csábos fehérnemű. Vagy rádkattan vagy nem...
2015. nov. 20. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak éreznie kell,hogy valaki igazán szereti és meg fog nyílni.Persze csak akkor ha jólelkű férfi.

Én is ennyi idős vagyok és hasonló a helyzetem.Csak a megfelelő nőre várok.

A te barátod szerencsés mert valaki máris lehetőséget lát benne.

2015. nov. 20. 11:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Próbálom növelni az önbizalmát és tudja hogy nekem tetszik. De félek hogy sose bújik ki a csigaházából.
2015. nov. 20. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy hogy ennyire butuska vagy?

Gondolom jóval fiatalabb, mint a pasi.

Szimplán dugogat és nem akar tőled többet, így hárít. Nem kell ezt túlkomplikálni

2015. nov. 20. 11:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem sok a korkülömbség köztünk. Ha csak arra kellenék akkor nem találkoznánk ugy is hogy nincs szex. Meg sokszor ölel,puszil, felemel a szájához hogy megcsókoljon! Szeretném hogy jobban megnyiljon az érzéseit illetöen!
2015. nov. 20. 11:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Dugni mer veled,de szerelemről nem tud veled beszélni...

Kelj már fel kislány...csak dugásra vagy jó.De ezzel a szövegel amit be ad neked,nem kell hogy a barátod legyen,fügjön tőled..ennyi ;)

2015. nov. 20. 11:56
 10/15 Ati_74 ***** válasza:
szia, szerintem kihasznál, így nincsenek komplikációk, jól érzitek magatokat pár órát, hazamentek és nincs gond. Egész biztos, hogy nem csinálja ugyanezt mással is?
2015. nov. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!