Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lány / nő, aki mindig is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány / nő, aki mindig is sokat bulizott, megváltozhat gyökerestől?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van egy lány / nő , aki pl 20 éves koráig sokat bulizott, volt pár kapcsolata és népszerű (nem sztár - szimplán csak sokan ismerik). Tegyük fel azt is , hogy ezzel az illetővel találkoztam és azt mondta , hogy már megváltozott és felhagyott a bulizós életével és "normális" (nem csak buli , többet fog magával foglalkozni és főiskolára is akar járni a jövője miatt) életet folytat ( akar folytatni ). Szerintetek ezentúl tényleg a "normális" életet akar magának kialakítani ?
2015. júl. 26. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

"... már megváltozott és felhagyott a bulizós életével..."

Kamu! Átmenetileg lehet ezt érzi néhány hónapig, de... és most jön a lényeg:

"... és főiskolára is akar járni a jövője miatt..."

Szerinted egy bulizós előélettel rendelkező lány kihagyja a fősulis orrba-szájba bulizós éveket? Mert szerintem nem fog felhagyni a partizós életmóddal.

2015. júl. 26. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyszer vége a bulizós korszaknak. Én is hetente jártam, egyszer azon vettem észre magam, hogy már nem is érdekel. Akkor sok dolog megváltozott körülöttem, sokat komolyodtam. De kétesélyes, lehet így is lesz már most, lehet még nincs itt az ideje és pár hét múlva vágyik vissza a bulikba.
2015. júl. 26. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen,megváltozhat.

Sok ilyet láttam már.

Az ember előbb-utóbb lenyugszik, ez normális.

2015. júl. 26. 23:36
 4/10 Mumusan ***** válasza:
Persze hogy lehetséges. Én is rengeteget jártam. Hetente 2-3x is. Most meg évente 2-3x.
2015. júl. 26. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Megváltozhat persze!

Egy idő után már úgy érzi hogy kibulizta magát és nem vágyodik újra és újra bulizni.

2015. júl. 27. 01:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi az elettarsammal kettesben heti 2-3-szor jarunk bulizni. A tancolast szeretjuk, alkoholt sose iszunk. Ezzel nem ertem mi baj. N
2015. júl. 27. 02:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó pár évig pörögtem,elég volt,most már ha fizetnének se mennék be semmilyen helyre.
2015. júl. 27. 06:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is bulizós voltam 19 éves koromig kb, aztán elkerültem egyetemre, változott az életem, most jobban értékelek egy laza iszogatós estét a haverokkal mint egy vad bulit egy szórakozóhelyen. Szóval előfordulhat hogy felismerte a céljait és emiatt változni kell, de az is lehet hogy nem. Egyéne válogatja. (L/20)
2015. aug. 22. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
a vér nem válik vízzé... főleg a egy női egyedről van szó
2015. aug. 22. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen. Pl. ha spiritualis utra indul. A fosuli (plane kolllegiumban) viszont nem ez a palya.
2015. aug. 23. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!