Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon nőies félénk pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon nőies félénk pasi tényleg nem fog nőt találni?

Figyelt kérdés
A női hormonokból van sok nálam valószínűleg. Viszont nőies viselkedés gesztusok mosoly kéztartás határozatlanság. Mint egy meleg csak a nőket szeretem. Mellé még félénk is vagyok. Voltam már pszichológusnál de szerinte ilyen vagyok fogadjam el magam. Én elfogadom de nő nem fog így?
2015. nov. 19. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Vizsgálták már, hogy rendben van-e a hormonháztartásod?
2015. nov. 19. 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem még
2015. nov. 19. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy érdemes lenne, ha ilyen gyanúd van. Ha az rendben van, akkor más dolgok okozzák, hogy ilyen vagy.
2015. nov. 19. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen,én is most egy ilyen sráccal találkozgatott.

Megvan egy ilyen pasinak is az "előnye",én csak attól félek,hogy mi lesz a szexszel.

2015. nov. 19. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán találhatsz barátnőt. Egy jó barátom is ilyen, és még ugyan aranyos és szép, kedves lányt sikerült kifognia. Fel a fejjel! :)
2015. nov. 19. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező,te hány éves vagy?
2015. nov. 19. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
30 vagyok
2015. nov. 19. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Az en elettarsam is ilyen. Nekem nagyon bejon! Egyetlen hatarozott lepese volt eddig, h odajott hozzam megismerkedni.

N

2015. nov. 20. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!