Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék olyan pasit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan pasit találni, aki a leírtaknak megfelel? 20L

Figyelt kérdés

Imádom az öltönyös-inges pasikat, akik határozottak és céltudatosak. Nekem nagyon bejön ez a férfias, 'üzletember' típus :D

Sajnos az én korosztályomban kevés az ilyen, ezért tetszenek az idősebb férfiak.

Hol bujkálnak az ilyenek?

2015. okt. 23. 21:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
irodákban és egész nap görnyednek, véznák és nem értenek rendes férfi munkához.. nem nevezném férfinak az ilyet..
2015. okt. 23. 21:26
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem mondanám..

A keresztapám is üzletember, nem vézna és nem is görnyed :D

Falun lakott úgyhogy elég sok mindenhez ért is :P

2015. okt. 23. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:

Én majd ilyen leszek ha "nagy leszek" :D

Mondjuk sokféle munka van amit öltönyben, ingben lehet csinálni...

2015. okt. 23. 21:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha felveszem a fekete ingemet, és az öltönynadrágomat, akkor dugunk? Remélem igen,ha már ekkora áldozatot hozok, hogy öltönyt veszek fel.:)
2015. okt. 23. 21:35
 5/18 anonim ***** válasza:
El se olvastam a leírást bár nem túl hosszú. Figy, én minden csajnak bejövök, szóval neked is. Így hát felesleges is okokat és indokokat keresgélni :)
2015. okt. 23. 21:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is az ilyen tipusu pasikra bukom valamiért :) A városok üzleti részén,bankokban sokat láthatod őket,vagy elitebb éttermekben. De szinte akárhol..
2015. okt. 23. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:
47%
6-os tőled is megkérdem: fekete ing+ öltönynadrág, akkor használhatom a kelyhecskédet? :) istenem,hogy én mennyire utálom az öltönyt, azt is aki kitalálta, mozogni se lehet benne rendesen, bezártság érzetem van benne, olyan, mintha meg lennék kötözve. Az ember farkát is csak elszorítja. Egy jó melegítő, na az már igen, az ruha! :) Az öltöny, az csak ló..asz.
2015. okt. 23. 21:50
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez nem ettől függ. Ebből látszik hogy nem vagy valami felnőttes gondolkodású egyén. Az hogy bejönnek az olyan pasik nem azt jelenti,hogy mindenki megdughat aki épp felvesz egy inget stb.
2015. okt. 23. 22:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Gondolom az a fajta "üzletember" itt a zsáner aki inkább maffioso mint irodista.
 10/18 anonim ***** válasza:
* 7-esnek szólt
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!