Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan pasit találni, aki a leírtaknak
megfelel? 20L
Figyelt kérdés
Imádom az öltönyös-inges pasikat, akik határozottak és céltudatosak. Nekem nagyon bejön ez a férfias, 'üzletember' típus :D
Sajnos az én korosztályomban kevés az ilyen, ezért tetszenek az idősebb férfiak.
"Ez nem ettől függ. Ebből látszik hogy nem vagy valami felnőttes gondolkodású egyén. Az hogy bejönnek az olyan pasik nem azt jelenti,hogy mindenki megdughat aki épp felvesz egy inget stb." értem,de jó,hogy csak vicceltem, mármint megdugnálak, de azt tudom,hogy kevés ahhoz csupán egy ing :)
2015. okt. 23. 22:05
12/18 anonim válasza:
Bár egy dugás miatt nem vennék fel öltönyt, azért fontos nekem,hogy ne szorítsa már el semmi a szerszámot, persze akinek mikropénisze van,azon nincs mit szorítani biztos az öltönyösöknek az van, azért tudják egész nap elviselni azt a "kényszer zubbonyt". A feszülős boxer is olyan, életemben egyszer volt rajtam 10 percig, elég is volt, azt is a mikro méretre találták ki, de nekem ugye férfi nemi szervem van :)
2015. okt. 23. 22:13
13/18 anonim válasza:
pesten sokat szoktam látni reggel/délután de még napközben is
2015. okt. 23. 22:16
14/18 anonim válasza:
En csak es kizarolag inget hordok. Persze, nem amolyan "favago" modon, hanem elegans, konzervativ stilusban. Oltonyt csak alkalmakkor viselek, vagy ha munka miatt szukseges. Mondjuk, en nem az "uzletember-vonalat" kepviselem, hanem a mentalitasom ilyen, egyszeruen igy erzem jol magam, visszatukrozi a hatarozottsagom, a visszafogottsagom es a rendezettseg iranti igenyemet. Plusz elegge megnyero is vagyok igy, ha szamitasba veszuk a fizikai adottsagaimat, bar valojaban nem ez a celom. Egyebkent en a tudomany teruleten indultam el, es fogok tevekenykedni a kesobbiekben.
2015. okt. 23. 22:38
15/18 anonim válasza:
#12 - nem tudom te milyen helyen vásárolod a cuccaidat.
Nekem a melómhoz elég a farmer + ing, de néha meg kell adni a módját és feldobni egy öltönyt. Ha rendes szabásúak és jó méretűek a cuccok, akkor az ember szívesen viseli és jól érzi magát benne.
És nem csak a kérdező van ezzel így, tényleg van benne - elnézést a kifejezésért - puncimágnes.
A nők kb. ugyanúgy kiszúrják, mint mi a forrónadrágot.
2015. okt. 23. 22:45
16/18 anonim válasza:
Nyáron én is farmer+ing kombót hordok, de az öltönyt nem szeretem, csak akkor veszem fel, ha nagyon muszáj. Na nem azért mert szorítana azt csak trollkodásból írtam, egyszerűen nem az én stílusom.
2015. okt. 23. 22:54
17/18 anonim válasza:
Szia.
Én ilyen vagyok.
És edzek is, mert számomra fontos, hogy jól nézzek ki, fitt legyek.
Emellett pedig bármely meglepő is, de sokat olvasok és írok is, ugyanis szerintem az elmém karbantartása is épp oly fontos, mint a küllem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!