Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet társam, ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet társam, ha nincs egy felépített életem?

Figyelt kérdés

Tehát nekem sosem voltak barátaim, tehát az egész tinikorom kimaradt az életemből, nem voltam bulizni és ilyesmik, sőt 14 éves korom óta sehol sem a sulin kívül.

És ez nekem fáj. Ha megismerkedem egy lánnyal, akkor ez mindig hamar elveszi az önbizalmamat, hogy én egy unalmas ember vagyok, bármiféle emberi kapcsolatok vagy hobbi nélkül, és nem is ismerkedem inkább vele. Amúgy sem tudnánk sok mindenről beszélni. Amíg ő felidézgeti például, hogy merre nyaraltak, kirándulgattak, bulizgattak, és milyen dolgokat csinált eddig, én semmi ilyesmit nem tudnék mondani. Mert nem is igazán éltem eddig, például még a boltba sem én megyek. Ja meg Facebookon sem vagyok fent, és ez komoly hátrány szerintem. Amúgy sem tudnék sok mindenkit ismerősnek jelölni a családtagjaimon kívül...

20/F

2015. nov. 17. 23:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hogy facebookom nekem sincs, mégis sok a barátom. Téged se biztatlak rá. Mondjuk számodra lehet könnyebb lenne a netes ismerkedés.
2015. nov. 19. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!