Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet társam, ha nincs egy felépített életem?
Figyelt kérdés
Tehát nekem sosem voltak barátaim, tehát az egész tinikorom kimaradt az életemből, nem voltam bulizni és ilyesmik, sőt 14 éves korom óta sehol sem a sulin kívül.
És ez nekem fáj. Ha megismerkedem egy lánnyal, akkor ez mindig hamar elveszi az önbizalmamat, hogy én egy unalmas ember vagyok, bármiféle emberi kapcsolatok vagy hobbi nélkül, és nem is ismerkedem inkább vele. Amúgy sem tudnánk sok mindenről beszélni. Amíg ő felidézgeti például, hogy merre nyaraltak, kirándulgattak, bulizgattak, és milyen dolgokat csinált eddig, én semmi ilyesmit nem tudnék mondani. Mert nem is igazán éltem eddig, például még a boltba sem én megyek. Ja meg Facebookon sem vagyok fent, és ez komoly hátrány szerintem. Amúgy sem tudnék sok mindenkit ismerősnek jelölni a családtagjaimon kívül...
Mondjuk szedd össze magad és ne legyél ilyen búval b__szott, nekem pl nincsenek nagy elvárásaim se külső se belső téren de veled én se tudnék mit kezdeni, ha gyakorlatilag beszélgetni se lehet veled semmiről.
2015. nov. 17. 23:55
2/11 anonim válasza:
Nem szabad ezt csinálni.
2015. nov. 18. 00:23
3/11 anonim válasza:
Előző vagyok,tessék menni szórakozni akár egyedül is,meg mozdul amerre tudsz,barátkozni.Társkereső,vagy akármilyen fórumon próbálkozni.
2015. nov. 18. 00:26
4/11 anonim válasza:
éttermekben,moziban,színház,bevársárló negyedben
2015. nov. 18. 00:30
5/11 anonim válasza:
Akkor mégis mit csinálsz? Ülsz egész nap egyenes háttal egy üres szobában? Az embernek még akkor is kialakul valami érdeklődése, ha nem lép ki a házból... És ha nincs is hobbid, gondolataid csak vannak amiket meg tudsz osztani!? És ha társat akarsz akkor miért nem teszel valamit azért, hogy ne így legyen? Miért nem mész fel facebookra? Nem kötelező, hogy sok ismerősöd legyen. Senkit sem érdekel hány van. Miért nem mész el te e boltba?
2015. nov. 18. 00:56
6/11 Költőnő? válasza:
sry h ezt mondom, de úgy tűnik, h ezt a továbbiakban is Te csinálod magaddal.
2015. nov. 18. 07:46
7/11 anonim válasza:
hobbid, érdeklődéi köröd csak van?
2015. nov. 18. 09:03
8/11 anonim válasza:
Mi tart vissza, hogy emberek koze menj? Mi gatol abban, hogy felepits egy eletet (20 evesen nem vagy meg semmirol lemaradva)? Van hobbid, erdeklodesi korod? Miert nem baratkozol emberekkel?
Nekem is nagyon ugy tunik, hogy magad kore epited ezeket a falakat, es kozben nem igazan teszel azert, hogy valtoztass ezen. Koltononek igaza van, Te teszed ezt magaddal..
2015. nov. 18. 09:09
9/11 anonim válasza:
Kezdj el valamit sportolni, komolyan mondom, ez a legjobb amit tehetsz magaddal. Én is egy meglehetősen introvertált lány vagyok, a sulin kívül gyakorlatilag nincs életem, barátaim sem, inkább csak ismerőseim, és mióta eljárok egy jógacsoportba, nem kattogok folyamatosan a hülyeségeken. Egyébként meg, tudom, hogy elcsépelt duma, de nézd a jó oldalát a dolognak, mennyivel egyszerűbb így az életed, minden szabadidődet csak magadra fordíthatod, nem kell alkalmazkodnod senkihez, meg, nem tudom, hogy a te környezeted milyen, de én mikor körülnézek az ismerőseim között, egy undormány amit ezek leművelnek kapcsolat címszó alatt, csalják, tárgyiasítják, kihasználják egymást, ha ezt jelenti egy kapcsolat, én inkább nem kérek belőle, ettől még az egyedüllét is sokkalta jobb.
2015. nov. 18. 09:15
10/11 anonim válasza:
Csak a szar alakokat zavarja, ha bír valaki annak nem a múltadat kell bírnia. Ha ennyire frusztrál a dolog akkor ajánlom nézz le valahová a hétvégén, ne légy gyáva. Hívj magaddal valakit, akkor is ha annyira nem vagy vele jóba. Ha úgy érzed jól kijöhetnének kérdezd meg megy e valamerre. Ne füstöld csak úgy el az életed. Amúgy meg így pláne nincs mitől félned, mert sem sok minden van amit elveszíthetsz, úgyhogy őrülj meg egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!