Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony pasinak hogy legyen önbizalma, ha szinte sosem látni alacsony pasit jó csajjal?

Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 15:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
2 napja lattam egy torpe ferfit egy normalis novesu novel az utcan. A csajszi lathatoan odavolt erte.
2015. nov. 17. 18:02
 12/27 anonim ***** válasza:
#11-esnek: 170 centi
2015. nov. 18. 13:12
 13/27 anonim ***** válasza:

Vagyis a 10-es válaszolónak írom, bocs :)

A magyar átlag pedig 176 centi, szóval aki 173 alatt van annak már egyértelműen nagyon nehéz, főleg, úgy, hogy a 14 éves általános kislánykák is már magasabbak nálam. Elég kegyetlen dolog. Csak egy sorstárs tudja ezt átérezni.

2015. nov. 18. 13:15
 14/27 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Párom 172 centi. Nem tudom, számodra mit jelent a jó csaj, lehet, én csak átlagos kategória vagyok, de nem is én vagyok neki az első. Előző partnernőjével 8 évig volt kapcsolatban, a csajt konkrétan elszerették tőle, szóval ő sem volt egy bányarém.

Még ha azt írtad volna, hogy 165-160 centi körüli pasiknak gondja van, azt még megérteném. Ja, én 164 cm vagyok.

2015. nov. 18. 13:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Persze egy kép alapján nehéz így prezentálni, de ilyen kaliberű csajokkal próbálkoztam eddig: [link]

Szóval az a tipikus barna hajú (világosabb szemű), alacsonyabb, vidám kisugárzású diáklány, akin semmi extra nem látszik, de vonzó minden férfi számára. Na kb ilyen kaliberű csajok utasítottak vissza 10-15 alkalommal csak azért mert nem tudnak a nyakamba kapaszkodni.

2015. nov. 18. 13:32
 16/27 anonim ***** válasza:
Ja, ha szerinted ez a csaj "semmi extra"... Azt mondjuk nem értem, miért jó egyeseknek, hogy kitörjék a nyakukat egy csóknál, szerintem sokkal kényelmesebb, ha nem sokkal magasabb a férfi, szóval olyan 10 centi kábé nekem ideális magasságkülönbségnek, de nagyon nem ez a meghatározó a párválasztásnál, nekem legalábbis.
2015. nov. 18. 13:36
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha az általam belinkelt csaj szerinted átlag feletti, akkor vszeg te nem Mo-n élsz, mert én napi szinten rengeteg hozzá hasonló kinézetű csajt látok az egyetemen/utcákon.

Akkor ők vajon melyik kategóriába tartoznak: [link]

[link]

Hozzájuk hasonló lányt pedig heti 2-3 alkalommal látok. A magyar csajok egyébként is nagyon szépek, szóval megtehetik, hogy válogatnak a pasik között.

A 10 centi magasság differencia pedig egy alacsony srácnak nagyon sok, mert elég kevés 157-160 centis lány él az országban.

2015. nov. 18. 14:47
 18/27 anonim ***** válasza:
10 centit rá tudsz dobni a magasságodra pár trükkel.
2015. nov. 18. 14:59
 19/27 anonim ***** válasza:
18: Mégis hogyan? Járjon gólyalábakon? Úgy esetleg igen, amúgy nem. Ennyit nem. 4-5 centit talán, de egy alacsony férfi még ezzel sincs kisegítve.
2015. nov. 18. 16:14
 20/27 anonim ***** válasza:

Speciális magasított cipő: legalább plusz 5-6 centi (ha a nők hordhatnak magassarkút és pushupot, valamint pl. a hírességek közül Tom Cruise is hord ilyen cipőt, akkor ti is csalhattok egy kicsit :D)

Jó testbeszéd (rendesen kihúzod magad, sokan görnyedten járnak): plusz 2-3 centi

Jól megválasztott frizura (vagy egy megfelelő sapka/kalap): plusz 1-2 centi

De előnyös öltözködéssel is tűnhetsz magasabbnak (pl. a saját méretednek megfelelő ruhák vagy függőleges csíkozású ingek - nyilván ezektől nem leszel magasabb, de ezt a hatást kelthetik)

2015. nov. 18. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!