Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony pasinak hogy legyen önbizalma, ha szinte sosem látni alacsony pasit jó csajjal?
Vagyis a 10-es válaszolónak írom, bocs :)
A magyar átlag pedig 176 centi, szóval aki 173 alatt van annak már egyértelműen nagyon nehéz, főleg, úgy, hogy a 14 éves általános kislánykák is már magasabbak nálam. Elég kegyetlen dolog. Csak egy sorstárs tudja ezt átérezni.
10-es vagyok. Párom 172 centi. Nem tudom, számodra mit jelent a jó csaj, lehet, én csak átlagos kategória vagyok, de nem is én vagyok neki az első. Előző partnernőjével 8 évig volt kapcsolatban, a csajt konkrétan elszerették tőle, szóval ő sem volt egy bányarém.
Még ha azt írtad volna, hogy 165-160 centi körüli pasiknak gondja van, azt még megérteném. Ja, én 164 cm vagyok.
Persze egy kép alapján nehéz így prezentálni, de ilyen kaliberű csajokkal próbálkoztam eddig: [link]
Szóval az a tipikus barna hajú (világosabb szemű), alacsonyabb, vidám kisugárzású diáklány, akin semmi extra nem látszik, de vonzó minden férfi számára. Na kb ilyen kaliberű csajok utasítottak vissza 10-15 alkalommal csak azért mert nem tudnak a nyakamba kapaszkodni.
Ha az általam belinkelt csaj szerinted átlag feletti, akkor vszeg te nem Mo-n élsz, mert én napi szinten rengeteg hozzá hasonló kinézetű csajt látok az egyetemen/utcákon.
Akkor ők vajon melyik kategóriába tartoznak: [link]
Hozzájuk hasonló lányt pedig heti 2-3 alkalommal látok. A magyar csajok egyébként is nagyon szépek, szóval megtehetik, hogy válogatnak a pasik között.
A 10 centi magasság differencia pedig egy alacsony srácnak nagyon sok, mert elég kevés 157-160 centis lány él az országban.
Speciális magasított cipő: legalább plusz 5-6 centi (ha a nők hordhatnak magassarkút és pushupot, valamint pl. a hírességek közül Tom Cruise is hord ilyen cipőt, akkor ti is csalhattok egy kicsit :D)
Jó testbeszéd (rendesen kihúzod magad, sokan görnyedten járnak): plusz 2-3 centi
Jól megválasztott frizura (vagy egy megfelelő sapka/kalap): plusz 1-2 centi
De előnyös öltözködéssel is tűnhetsz magasabbnak (pl. a saját méretednek megfelelő ruhák vagy függőleges csíkozású ingek - nyilván ezektől nem leszel magasabb, de ezt a hatást kelthetik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!