Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony pasinak hogy legyen önbizalma, ha szinte sosem látni alacsony pasit jó csajjal?
Társaságba kell eljárni, és nem elsősorban társkeresés miatt, előbb-utóbb horogra akad valaki.
Egy alacsony haverom (nem gazdag, nem jóképű, izgága) idén nősült, igencsak jó csajt vett el. Jár templomi közösségekbe, táncolni, salsázni, motorozgat, haverkodik, ő is kapott elutasításokat, de csak megtalálta a párját.
(No, és akkor most jöhetnek a piros kezek, meg hogy hazugság és a többi szokásos a hitetlenektől meg a megkeseredettektől...)
Dehogynem. Ha az alacsony pasi gazdag, nagyon gyakran látni jó csajjal.
Egyébként lejjebb kell adnod az igényeidet. Ha sikerül, és nem feltétlenül a küldőségek alapján ítéled meg a nőket, talán még igazi értékekkel bíró csajt is sikerül fognod.
Nem jár kevesebb, csak nehezebben jutsz hozzá. Senki nem mondta, hogy olyan csajt keress, akire nem gerjedsz. De ha már hosszú ideje eredménytelenül keresgélsz, akkor gondolkodj el azon, hogy lehet, hogy kevesebbet tudsz nyújtani, mint amennyit elvársz.
A feleségem szép is és magasabb is mint én, tehát nem lehetetlen a küldetés, ezt tanúsíthatom.
"Azért, mert nem lettem magas, nekem miért jár kevesebb az élettől?"
Mert rinyálsz. Az meg magasságtól függetlenül irritáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!