Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb kamasznak miért alacsony az önbizalma a másik nem terén ha ismerkedni kell?
Mert ezek a "rajcsávók" meg "tinip_csák" megkaphatnak bárkit, viszont az "egyszerű" hétköznapi kamaszok nem.
Legalábbis ebben a tudatban élnek. Szerintem.
Hát nem tudom. Én például nem ilyen vagyok. De ez megint más kérdés. Lehet azért,mert nem nagyon volt úgy távközelben a másik nemmel és nem nagyon foglalkozott vele fiatalabb korában(például én úgy 6-7. osztályban kezdtem el különösebben a csajok körével ismerkedni mert kb 1 csaj volt az osztályunkban és csak neten nyílt lehetőségem ilyenekhez.)De most meek 10. osztályba és igen jól kijövök a nőkkel,ha nem is arról van szó,hogy csajozás, akkor is baráti,dumálgatós téren elvagyok velük. És ők is velem. Van kihez fordulni stb. Például most van barátnőm pár napja és elvagyunk,önbizalmam az ő terén se volt alacsony és neki se az én térfelemen.
16/F
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:24
ez nem az élettörténetem töki, hanem csak nyitott szemmel járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!