Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon szeretném, ha végre mellettem is lenne valaki, de esélytelennek látom, hogy találjak ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, hogy nincs kihez odabújnom, sőt, még gondolnom sincs kire. Közben pedig látom, ahogy a környezetemben mindenkinek összejön, míg én mintha mindig valami sornak a végén állnék, ahol soha nem kerülök sorra.
2015. nov. 16. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Most lesz több jelentkező is... Milyen választ vársz? Nem provokálni szeretnélek, csak kíváncsi vagyok mi a terv, hogy itt milyen választ gondolnál ami rögtön megoldja ezt?

Vagy inkább mások sztorija érdekelne, hogy kinek hogyan sikerült?

2015. nov. 16. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, de átérzem a helyzetet! (ne írjatok, férfi vagyok!)
2015. nov. 16. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit várok. Tanácsot vagy bármit. Kezdek egészen kétségbeesni mostanában...
2015. nov. 16. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ez megnyugtat az én környezetemben is az emberek többsége kapcsolatban van, de nem túl jóban, mert csalják egymást, fúrják egymást stb... plusz túl lehet élni...
2015. nov. 16. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2015. nov. 16. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
23
2015. nov. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!