Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nőként miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként miért olyan nagy elvárás, hogy társkeresőn csak értelmiségi, saját egzisztenciával rendelkező pasik írjanak?

Figyelt kérdés

Sokat tanultam, és jó munkám van.Nem büfé szakon tanultam, mint sok mai fiatal, aki nem tud mit csinálni, tesco-ba még sem akar dolgozni, hát elmegy tanulni, de csak valami büfé szakra futja.

Aztán ha elvégzi, csodálkozik, hogy mégis a tesco-ba veszik majd fel.

Ki van írva a társkereső oldalon, hogy igényes, tanult, saját egzisztenciával rendelkező pasik írjanak.

Kiraktam pár képet magamról, ahol látszódik, hogy szeretek magamra adni, igényes vagyok.

De ezt sokan nem tartják tiszteletben és már az elején alpári levelet írnak.

Pasik, miért csinálja ezt a nagy átlag, ha úgy is tudja, hogy bármit írhat, a leírt kritériumoknak meg kell felelni, különben nem is írok nekik vissza?

2015. nov. 16. 19:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
7%
most meg vagy sértődve, mert a sok padkoptatás ellenére ugyan olyan földi halandó vagy, mint akárki más. te egy áldozt vagy. a rendszer áldozata.
2015. nov. 16. 21:06
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is diplomás nő vagyok és épp nem régiben regisztráltam egy társkeresőre. Úgyhogy nekem is van tapasztalatom. Az emberek többsége nem diplomás, az a néhány diplomás, aki fent van fotó nélkül is inkább csak szeretőt keres. Szóval túl nagy esély nincs ott normális párt találni. És megértem, hogy magadhoz hasonlót keresel. Viszont attól nem kell fenn hordani az orrod. Én nem teszek ki képet, nem égetem ott magam, így elkerülöm a szexista beszólásokat is.
2015. nov. 16. 21:07
 23/29 anonim ***** válasza:
82%
Kimondtad a lényeget: mert nőként elvárásaid vannak...
2015. nov. 16. 23:19
 24/29 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom, hogy miért vagy elszállva attól még, hogy van egy diplomád. Képzeld nekem érettségim van mégis a Magyarok 95%-nál jobban keresek. Nem minden a végzettség.
2015. nov. 17. 14:17
 25/29 anonim ***** válasza:
97%

Mert leszarják, hogy mit írtál oda, el sem olvassák.

Én ha azt írom, hoyg 175-180 cm amgas, 20 év körüli, hosszőú hajú, budapesti egyetemista fiút keresek, akkor kiérólag ennél alacsonyabb avgy magasabb, vidéki, kopasz, házas 54 éves családos emberek írnak, vagy 45 éves 190 centi magasak.

Ez van, már az ismerkedéskor leszarják, hogy mit akar a nő, egy érdekli őket, hogy ők a nőt akarják és kész.

Még csak szóvá se teszik, hogy "látom, hogy nem esek a keresett körbe, de mégis úgy éreztem...", nem, semmi, látszik, hogy el sem olvasták!

2015. nov. 18. 01:49
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Jav.

Mert leszarják, hogy mit írtál oda, el sem olvassák.

Én ha azt írom, hogy 175-180 cm magas, 20 év körüli, hosszú hajú, budapesti egyetemista fiút keresek, akkor kizárólag ennél alacsonyabb vagy magasabb, vidéki, kopasz, házas 54 éves családos emberek írnak, vagy 45 éves 190 centi magasak.

Ez van, már az ismerkedéskor leszarják, hogy mit akar a nő, egy érdekli őket, hogy ők a nőt akarják és kész.

Még csak szóvá se teszik, hogy "látom, hogy nem esek a keresett körbe, de mégis úgy éreztem...", nem, semmi, teljesen nyilvánvaló, hogy el sem olvasták!

És ez annál inkább így van, ha van kitéve képed.

Meglátják, és írnak, mert akarnak téged.

Azt, hogy Te mit érzel, mit akarsz, mi a célod, az őket nem érdekli!

2015. nov. 18. 01:52
 27/29 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként ezt az "igényes" jelzőt csak nagyon tanulatlanok szóhasználatában hallottam még, akik általános iskolát sem végeztek.

Mert értelmetlen a szó használata, ha nem mondod meg, mire vagy igényes.

A környezetedre? Az autódra? Az öltözködésedre? A sminkedre? A tudásodra?

Ilyen értelmetlen mondatokat nem fabrikálnak össze diplomások.

2015. nov. 18. 02:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én diplomás, jó egzisztenciájú nőként voltam fenn társkeresőn (mondjuk ez nem volt hangsúlyozva, a végzettségnél meg volt adva, hogy egyetem, de az ugye lehet akármilyen szak, az anyagi helyzetemre kb. annyi utalás volt, hogy szeretek utazni (de ez így részletezés nélkül megint széles skála lehet Piripócs-alsótól a Maldív-szigetekig) és ezeket tapasztaltam:

amikor nem volt rólam kép:

-- ki volt írva, hogy huszonévesek írjanak (én 25 voltam), persze írt mindenki tizenhéttől negyvenig

-- amíg ki volt írva, hogy érettségizettet szeretnék, addig az általánost végzett csöves is írt, amikor átírtam diplomára, akkortól már csak az érettségizettek

-- adatlapot kb. a fele olvasta el (rendesen ki volt töltve, nem ilyen "nem tudok mit írni")

amikor volt fenn rólam kép:

mindenféle írt, ötven fölöttiek, három általánost végzettek, cicababát kereső gazdag üzletemberek (nem volt ribis a képem meg semmi, vékony testalkatú vagyok átlagos arccal) úgy 10% reagált arra, amit adatlapra írtam.

Így aztán levettem a képet, és amelyik férfi megtetszett, annak elkértem a mailcímét és küldtem képet. Időbe telt, de lett egy gyönyörű kapcsolatom így, már nem vagyunk együtt, de nagyon szép volt. a jelenlegi páromat nem így ismertem meg, de jónak tartom a netes társkeresést.

2015. nov. 21. 03:25
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem elég durván lekezelő és sértő, ahogy írsz azokról, akik nem tehetik meg feltétlenül, hogy egyetemre menjenek. Talán ezért nem kellesz azoknak, akikre vágysz. "

Nem is írt egyáltalán iylen emberekről. Büfészakosokról írt.

2017. jan. 31. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!