Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nőként miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként miért olyan nagy elvárás, hogy társkeresőn csak értelmiségi, saját egzisztenciával rendelkező pasik írjanak?

Figyelt kérdés

Sokat tanultam, és jó munkám van.Nem büfé szakon tanultam, mint sok mai fiatal, aki nem tud mit csinálni, tesco-ba még sem akar dolgozni, hát elmegy tanulni, de csak valami büfé szakra futja.

Aztán ha elvégzi, csodálkozik, hogy mégis a tesco-ba veszik majd fel.

Ki van írva a társkereső oldalon, hogy igényes, tanult, saját egzisztenciával rendelkező pasik írjanak.

Kiraktam pár képet magamról, ahol látszódik, hogy szeretek magamra adni, igényes vagyok.

De ezt sokan nem tartják tiszteletben és már az elején alpári levelet írnak.

Pasik, miért csinálja ezt a nagy átlag, ha úgy is tudja, hogy bármit írhat, a leírt kritériumoknak meg kell felelni, különben nem is írok nekik vissza?

2015. nov. 16. 19:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%

Miért nem ismerkedsz a valóságban?

Ha ennyire tanult és okos vagy biztosan hasonló emberek között mozogsz. Ott biztosan találsz magadnak valót.

Van egy ismerösőm aki állítja magáról hogy Németországban járt egyetemre sőt még mesterfokozattal is rendelkezik. A valóságban nincs meg az alapdiplomája sem mert kimaradt. De Ő biztosan kiírná az adatlapjára hogy ilyen és olyan diplomákkal rendelkezik. Egzisztenciáját és az Audiját a szülei vásárolták. Ennyit az adatlapos társkeresőkről.

2015. nov. 16. 20:14
 12/29 anonim ***** válasza:
5%
* nem felelnének meg neked
2015. nov. 16. 20:15
 13/29 aladar12 ***** válasza:
79%

kicsiszívem, az interneten bárki mondhat bármit.

emiatt ne is nagyon számíts, hogy komolyan fognak venni. én is lenézem a büfészakosokat, de elismerem, hogy olyanokra is "szükség van". emellett nem tudom hány éves vagy, de van egy olyan érzésem, hogy olyan korosztályból való vagy, akiknél a pasiknak csoda ha saját egzisztenciája van. emellett aki szakmunkást/szakközepet végzett, az is ember, hidd el.

ha kicsit visszaveszel az arcodból, akkor talán találsz valaki normálisat, addig nem hiszem, hogy fogsz.

2015. nov. 16. 20:16
 14/29 anonim ***** válasza:
15%

Hiába a diplomád ha egy 0 vagy.:)

Newton pl szüzen halt meg,nem ment sokra az okosságával párkapcsolatok terén.

2015. nov. 16. 20:17
 15/29 anonim ***** válasza:
3%

Örülnél ha egy ilyen férfi akarna ismerkedni veled? Egy idő után kiderülne hogy a munkahelye azért van mert a szülei a kapcsolataik által elhelyezték (ha kirúgnák a jelenlegi helyéről nem tudna hasonló helyre elhelyezkedni), autót és lakást vásároltak neki és ma is támogatják anyagilag.

A büfé szakosokat sem kellene lenézned. Nem tudom hol végeztél és jelenleg hol/mennyiért dolgozol, de picit szembe kellene nézned a valósággal. Elöző voltam.

2015. nov. 16. 20:18
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Tévedsz kérdező, én nem mesét mondok, Te viszont még álmodozol úgy érzem. :)

Nincs miért hazudnom egy anonim oldalon, de priviben elküldöm a nevemet ha annyira nem hiszel nekem, és lecsekkolhatsz fényképek alapján. :)

A válaszomat nem provokációnak, hanem figyelemfelkeltésnek szántam. Nem minden csupán fekete és fehér. Jah, és a szerénység a nagy emberek legnagyobb kincse. ;)

2015. nov. 16. 20:19
 17/29 anonim ***** válasza:
8%
Úgy értem 11,15 voltam
2015. nov. 16. 20:19
 18/29 anonim ***** válasza:
az én szívembe már beloptad magad (L)!
2015. nov. 16. 20:20
 19/29 schamuelson ***** válasza:
100%

Igazából nem túlzott az elvárásod, ám a társkeresőn valószínűleg elég kevesen vannak a kritériumaidnak megfelelő "pasik". Jogosnak tarom, hogy hasonló igényeket támasztasz a jelöltek felé, mint amennyire magad is igényes vagy.

Mégis miért írogat az a bizonyos nagy átlag? Hm, megérne egy kutatást! Egyeseknél simán szövegértési probléma, másoknál túlnőtt ego. Valaki simán reflexből küldözgeti az ismerkedős levélkét a nő profiljának megtekintése nélkül, csak a fotó alapján. Ők úgy gondolják, jó nagy hálóval merítenek, csak beleakad egy halacska.

Ha nagyon sikertelen lesz a keresgélésed, azt javaslom, picit adj lejjebb a felsorolt igényekből. (Az igazán fontosakból egy jottányit sem!) Mondjuk a tanult, vagy diplomás kitételt mellőzd! Lehet, hogy így is megfelelne minden igényednek valamelyik jelölt. (Persze nem a gyökerek közül.) Én nagyon meglepődtem, mikor a főnökömről megtudtam, hogy nem tanult, nincs diplomája. Emellett nagyon jó az egzisztenciája - eddig kb 10 milliót invesztált a cégébe (eurót) -, anyanyelvén kívül még három nyelven beszél, roppant igényes az általa fogyasztott étel-italtól kezdve az öltözködésen keresztül a szabadidős program választásáig.

Sajnos számodra rossz hír, hogy a hozzá hasonló pasik 90%-a elkelt már, és a maradék is csak elvétve társkeresőzik.

2015. nov. 16. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
bár nagyon remélem, hogy a büfé szakot nem a közgazdász képzésekre értetted, mert akkor jár a bünti!
2015. nov. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!