Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nagy igényű nők sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nagy igényű nők sose fogják megtalálni a párjukat?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm 30 éves. Elvárásai: helyes külső, sportos férfias férfi, egzisztencia. Sikerült összejönnie egy ilyen pasival, aki cégvezető van pénze, helyes izmos. A csaj nagyon boldog volt, de már panaszkodik fél év után hogy a pasit társkeresőn látták.

Egy ilyen pasi keresett, ezért nem fog életre szólóan vele maradni. A nők általában ilyen pasikat akarnak, lehet meg is kapják, de nem életre szólóan, mikor már 40 felettiek lesznek, akkor ezek a nők magányos macskás nők lesznek?

2015. nov. 16. 14:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%
Nekem is van egy ilyen nő ismerősöm. 38 éves és valami óriási igényei vannak. A nagy semmire persze! Annyira jól sosem nézett ki, csak szőkére festett haj... Sosem volt normális párkapcsolata. Mindjárt kifut az időből és se gyereke se semmije nem lesz!
2015. nov. 16. 14:16
 2/25 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkező pasi keresett, nem feltétlenül keres 50-60 éves koráig csak alkalmi, rövid távú kapcsolatokat. Elképzelhető, hogy ha a nő olyan, akivel el tudja képzelni a közös életet, nem fog mást keresni mellé/helyette.
2015. nov. 16. 14:27
 3/25 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel,amúgy? Az ilyen majd rájön és lejjebb ad,vagy nem ad lejjebb de bekapja a legyet aztán a gyerekkel zsarolja az aktuális férfit ,vagy oltári nagy mákja lesz és kifog egy hűséges "szuperpasit" aki pont rá várt eddig. Vagy válogat élete végéig vagyis addig amíg még valahogy kinéz messziről sötétben..
2015. nov. 16. 14:29
 4/25 A kérdező kommentje:
2. De statisztikailag nem jön ki. Szerintem jóval kevesebb olyan pasi van, mint amilyenek a nők elvárási
2015. nov. 16. 14:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a nőnek túl alacsonyak voltak az igényei. Mert a helyes külső, sportos, férfias férfi és egzisztencia mellé még további igényeket is kellett volna támasztania: elkötelezett, hűséges, korrekt, stb.

Mindenki olyan párt kap, amilyen kíván, és akiről úgy érzi, hogy megérdemli.

Egy barátnőm járt úgy, hogy írt egy listát, hogy milyen pasira vágyik, volt vagy 100 tényező benne. Mind a 100 stimmelt is a következő párjánál, de EGYETLEN fontos tényezőt kihagyott a listáról. Na az az egy hiányzott is.

Én is hatalmas igényekkel vágtam bele a társkeresésbe. A minap vettem elő azt a listát, amiben megfogalmaztam, hogy milyen férfira, milyen párkapcsolatra vágyom. Minden úgy lett, szó szerint.

Tehát ha valaki nem olyan párt kapott, amilyet szeretett volna, akkor nem fogalmazta meg elég pontosan az igényeit.

2015. nov. 16. 14:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
# 4: ez akkor lenne igaz, ha minden nőnek ugyanazok lennének az elvárásai. De nekem például a fentiek pont nem voltak szempontok, viszont elvárás volt az átlag feletti IQ és EQ (többek között).
2015. nov. 16. 14:32
 7/25 anonim ***** válasza:
Mindenki megtalálja a párját vagy válogat a maradékból..
2015. nov. 16. 14:41
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Logikus.Egy fullus pasit kb megerőszakolnak a nők jobbnál jobb nők,így elég bizonytalan a dolog.
2015. nov. 16. 14:46
 9/25 anonim ***** válasza:
*fullos
2015. nov. 16. 14:46
 10/25 anonim ***** válasza:
Rendkívül egyszerű: sokkal több olyan nő van, aki a felsorolt paraméterekkel rendelkező pasira vágyik, mint amennyi ilyen pasi van. Az emberek általában sokkal többet várnak el másoktól, mint amit ők nyújtani tudnak. Ez az ismerősöd valószínűleg élből kizárja azokat, akik nem gazdagok, és nem olyan a kinézetük, mint valami vetkőzősfiúnak. Kizárják az igazi értéket felszínes paraméterekért, és utána csodálkoznak, ha csak egy felszínes kapcsolatuk lesz, igazi érték nélkül. Nem baj, de fél évig hozzáférése volt a péntárcához, és cserébe nem kellett valami vállalhatatlan potrohos ürgével dugnia. Ő majd megírja a kérdést, a gyakorira, hogy "minden pasi ilyen szemét-e".
2015. nov. 16. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!