Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nagy igényű nők sose fogják megtalálni a párjukat?
Van egy női ismerősöm 30 éves. Elvárásai: helyes külső, sportos férfias férfi, egzisztencia. Sikerült összejönnie egy ilyen pasival, aki cégvezető van pénze, helyes izmos. A csaj nagyon boldog volt, de már panaszkodik fél év után hogy a pasit társkeresőn látták.
Egy ilyen pasi keresett, ezért nem fog életre szólóan vele maradni. A nők általában ilyen pasikat akarnak, lehet meg is kapják, de nem életre szólóan, mikor már 40 felettiek lesznek, akkor ezek a nők magányos macskás nők lesznek?
Nem, a nőnek túl alacsonyak voltak az igényei. Mert a helyes külső, sportos, férfias férfi és egzisztencia mellé még további igényeket is kellett volna támasztania: elkötelezett, hűséges, korrekt, stb.
Mindenki olyan párt kap, amilyen kíván, és akiről úgy érzi, hogy megérdemli.
Egy barátnőm járt úgy, hogy írt egy listát, hogy milyen pasira vágyik, volt vagy 100 tényező benne. Mind a 100 stimmelt is a következő párjánál, de EGYETLEN fontos tényezőt kihagyott a listáról. Na az az egy hiányzott is.
Én is hatalmas igényekkel vágtam bele a társkeresésbe. A minap vettem elő azt a listát, amiben megfogalmaztam, hogy milyen férfira, milyen párkapcsolatra vágyom. Minden úgy lett, szó szerint.
Tehát ha valaki nem olyan párt kapott, amilyet szeretett volna, akkor nem fogalmazta meg elég pontosan az igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!