Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők leadnának igényeikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők leadnának igényeikből, akkor több lenne a párkapcsolatok száma és nőne a népesség?

Figyelt kérdés
Rengeteg férfiatlan, határozatlan, alacsony, csúnya, szegény, félénk pasi van egyedül, azért mert a nőknek az elvárásaik nagyok. Ha ilyen pasikkal képesek lennének összejönni, akkor nőne a gyerekszám és a párkapcsolatok száma is?
2015. nov. 16. 12:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

" Egy csóró férfinek ugyan

lehet barátnője, de az a nő nem fog

gyereket szülni neki a másfél szobás

lakásába"

Jaj dehogynem. Dugd ki a fejed a homokbol, menj ki az utcara es lathatod mennyi atlagos pár vállal gyereket akik egyaltalan nem élnek jomoduan de nem is melyszegenyek.

2015. nov. 16. 16:14
 22/31 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

:DDDD

Szerinted a népesség azért nem nő, mert a nknek nagyok az igényei. Ezek a kib-szott nagyigényű leszbikus feministák. A kutyafáját :DDDD

2015. nov. 16. 19:42
 23/31 anonim ***** válasza:

Én pont ezen az oldalon olvastam egy fiatal pasit, aki kijelentette, hogy neki kényelmes a szüleivel élni.

Egy kolléganőm fia hasonló, neki jó anyuci szoknyáján, ismerem is a srácot, anyukája megfőz rá, mostanáig még rendes munkája sem volt a gyereknek, pedig már nem iskolás, az anyja harcolt is vele, hogy ne csak otthon lógassa a lábát. Anyagilag sem állnak olyan hú de szuperül, hogy dőzsölnének.

Ez nem olyan ritka jelenség. Tudom én, hogy van, aki nem ilyen, de ebből is szép számmal akad, és aki ilyen, az mégis mit vár...

2015. nov. 16. 20:39
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Most megint én leszek a hülye, mert az eszem azt mondja, hogy hagyjam a szövegelést, mert úgyse érti meg egyik se, de az ujjaim azt mondják, hogy írjam le, hogy mennyire suta az összes.

Ha most végigkérdeznénk 100 felnőtt, a szüleivel élő férfit, hogy miért laknak még mindig velük, szerinted mit válaszolnának? Hogy "anyuci a legjobb, örökké vele maradok", vagy azt, hogy, ha most elmennének, még mielőtt össze tudnának gyűjteni elég pénzt, akkor csak besülne az egész és mehetnének haza leégve? Az utóbbit vagy ahhoz hasonló dolgot fog mondani legalább 90, erre látatlanba fogadok.

Most jön a nehéz rész, ezen gondolkodni is kell, szóval ezt hagyjátok ki, mert így estefele megfájdulhat a fejetek, ha kettőnél több agysejtet kell igénybe vennetek a gondolkodáshoz. Az ember szociális lény, ez nem csak azt jelenti, hogy igényli mások társaságát, hanem azt, hogy foglalkozik is másokkal, jelen esetben a véleményükkel. Ha a társadalom többsége azon az állásponton van, hogy bogarakat enni gusztustalan, akkor az a társadalom nem fog bogarakat enni, ellenben ha legtöbben amondóak, hogy jó dolog a bogárevés, akkor ezt a normát fogják elsajátítani az emberek, lásd Kambodzsa és Laosz. Na már most, ha egy adott társadalom tetemes részének véleménye az, hogy felnőttként a szülőkkel lakni ciki, akkor abban a társadalomban ennek a normának igyekeznek eleget tenni az emberek, azaz esetünkben eleget nem tenni, hisz ebben az esetben a korreláció a szociális álláspont és az adott személy szituációja között így néz ki "anyuval lakik = ciki ; saját lakása van = jó". Mint ahogy azt fentebb is írtam, az ember ad a környezete véleményére is, még a nihilisták is, ergo esetünkben a szóban forgó szülőkkel élő férfiak is az "anyuval lakik = ciki ; saját lakása van = jó" normát igyekeznek betartani, hogy megfeleljenek a közösség által támasztott elvárásoknak. Tudom, hogy a ti 8 bites agyatok ezt képtelen értelmezni és a 3. bonyolult szószerkezet után már azt írja ki, hogy ERROR, de mint azt mondtam, ezeket csupán azért írom le, mert a konfliktuskereső oldalam egyszerűen nem bírja ki, hogy ne javítsa ki az idióta emberek hasonlóan idióta álláspontját, holott a tudatos énem nagyon jól tudja, hogy az a 3 perc, amit ennek a szövegnek a megírásával töltöttem teljesen felesleges volt, mert már az elején tudtam, hogy az itteniek nagy része olyan értelmi szinten van, ahol olyan sötét van, hogy ezt a szöveget csak egy halom értelmetlen szó kupacnak látják, amit egy elborult ember írt. Sajnálom, hogy ilyen mélységekben vagytok, azért remélem levegőt még kaptok odalenn.

2015. nov. 16. 21:05
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
Tanulj már meg szöveget értelmezni, kishaver. Egyébként hallottad már, hogy akinek nem inge...?
2015. nov. 16. 21:21
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Veletek ellentétben én nem a farkamat vertem általános iskolában, amikor a szövegértést vettük.

"Ez nem olyan ritka jelenség." - erre reflektáltam és érvekkel fejtettem mi, hogy ez miért nem így van (mellesleg egy ellenérvet se láttam itt senkitől, csak a nulla százalékot a válaszaimnál). Ha meg már a közhelyeknél tartunk... Én kitette ide egy KRETÉN feliratú inget, amit ti fel is vettetek azzal, hogy érvek nélküli baromságokat dobáltok és ahelyett, hogy értelmesen reflektálnátok csak személyeskedtek. Én is személyeskedek ez tény, továbbá az is, hogy ez a gonzo része, ami egészen addig legitimálja az efféle retorikát, amíg a vulgaritás csak ténykiemelő eszköz, nem pedig mások személyének öncélú kikezdése. Szóval ja, te vettétek fel a KRETÉN inget úgy, hogy azt észre se vettétek.

2015. nov. 16. 21:29
 27/31 anonim ***** válasza:
93%

" Én pont ezen az oldalon olvastam

egy fiatal pasit, aki kijelentette, hogy

neki kényelmes a szüleivel élni."

Van ilyen sok bizony. Aki el akar koltozni az megteszi, aki nem akar az talál 'indokot', hogy miert nem lehet. Igaz, hogy sok ezer masik ember bizonyitja, hogy lehet....

2015. nov. 16. 21:34
 28/31 anonim ***** válasza:
95%
Öcsém, te reménytelen vagy, aki el akar költözni, az törekszik rá, felméri a lehetőségeit, gyűjt, ha kell, és tud, másodállást vállal, és előbb-utóbb sikerül, keres módot, hogyan érje el minél előbb, aki nem, az meg valóban csak kifogásokat talál, és közben kiszolgáltatja magát szerencsétlen szüleivel, és hiába hivatkozol rá, én tényleg láttam ilyet ezen az oldalon. Nem mondom, hogy nem működhet a többgenerációs háztartás, a mi rokonságunkban is van egy ilyen család, de ritkán működik tényleg jól. Nem emlékszem már a kérdésre, de a fazon tényleg kijelentette, hogy esze ágában sincs elköltözni a szüleitől, így neki ez kényelmes. Akit személyesen ismerek, ő is elvan az anyjával, de az anyjának ez már nem annyira jó, ő szívesen kirugdosta volna már párszor a lusta dög fiát otthonról. Mikor még diák voltam, volt olyan nő a diákmelón, aki irigyelte a szüleimet, hogy én önként dolgozok suli mellett, az ő fia meg semmit nem akart kezdeni magával (az én szüleim mellesleg nem támogatták azt, hogy dolgozni kezdtem).
2015. nov. 16. 21:50
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Egy szóval se írtam, hogy ne lennének olyan lusta félállatok, akik azért maradnak otthon, hogy kiszolgálják őket, csupán azt, hogy ezen emberek elég apró kisebbséget képviselnek azok mellett, akik el AKARNAK költözni. A bogárevő példára visszatérve: attól függetlenül, hogy az ízeltlábúak fogyasztásra társadalmi tabunak számít a nyugati világban, első világbeli emberek esznek bogarakat, ugyanúgy, ahogy vannak olyan társadalmakhoz tartozóak, akik nem élnek ezzel, attól függetlenül, hogy náluk ez elfogadott.

Nagyszerű, találtál 3 példát olyan szarzsákokra, akik kihasználják a szüleik jóindulatát és rajuk élősködnek, de ezekre a példákra darabonként legalább vagy' 60 olyan jut, akik el akarnak menni a szüleiktől. Az arányokon van a hangsúly, erről is írtam az előző kommentjeimben, tudod azokban, amikre indoklás nélkül kaptam 0%-ot.

Na ennyi arról, hogy kik a reménytelenek és kik nem tudnak szöveget értelmezni.

2015. nov. 16. 22:08
 30/31 anonim ***** válasza:
89%

bogarevesnek ehhez semmi koze...

Aki akar az kulonkoltozik. Lehet rizsazni es elmeleteket gyartani csak minek? Engem nem zavar ha valaki szulokkel lakik de miert nem lehet felvállalni, hogy kényelmes a mamahotel? Ciki felvállalni?

Ismerek olyat aki havi 200at keres es mamahotelezik pedig ennel kevesebb fizuval is sokan elnek kulon. De persze neki is anyagi 'indokai' vannak, hogy miert nem lehet. Olyat nem mond, hogy egyszeruen csak kenyelmes, hogy anyuka mos, fõz rá.

2015. nov. 16. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!